שינויים קלים במבנה פין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים קלים במבנה פין
    תמיר
    13/06/2017

בן 62. בתקופה האחרונה שינוי במבנה הפין שכולל התקצרות, והרגשה כמו שבר ועקמומיות קלה.
    אציין שאני מקבל אבודרט יותר משנתיים, וקסטראל כחמש שנים. תקופה מסוימת לקחתי סיאליס יומי במינון נמוך מאד.
    האם יתכן ששינויים אלו נובעים מהתרופות?
    הערמונית מוגדלת אבל אין לי בעית השתנה. בעבר הרחוק היו דלקות עם חום שטופלו באנטיביוטיקות לוריד באישפוזים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים קלים במבנה פין

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    13/06/2017

שלום תמיר
    ייתכן וללא קשר לטיפול שאתה מקבל, אתה סובל ממחלת פיירוני שהיא עקמת של הפין. ההתקצרות יכולה לנבוע משינוי במבנה העור בבסיס הפין. בדיקה אורולוגית חיונית להערכת ממצאים אלו. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים בפין

תמיר
    13/06/2017

קראתי שאין טיפול לפיירוני, ולכן אין תועלת באיבחון.
    נאמר לי שכל זמן שיש אפשרות לחדירה לא כדאי לעשות כלום. מבין גם שהאיבחון קשה. ואפשרי רק בזמן זיקפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים בפין

תמיר
    13/06/2017

קראתי שאין טיפול לפיירוני, ולכן אין תועלת באיבחון.
    נאמר לי שכל זמן שיש אפשרות לחדירה לא כדאי לעשות כלום. מבין גם שהאיבחון קשה. ואפשרי רק בזמן זיקפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    14/06/2017

שלום רב, קיים טיפול יעיל לפיירוני והוא טיפול ניתוחי. בהחלט כדאי לדחות אותו רק למצבים בהם לא מתאפשרת חדירה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו