בעיה בקצה הפין שחוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בקצה הפין שחוזרת
    דני
    22/06/2017

שלום
    לפני כשנתיים היו לי עקצוצים בקצה הפין ותחושת צריבה ולא רק במתן שתן .עשיתי את כל הבדיקות כפול שתיים מכל בדיקה והכל יצא תקין.לאחר מספר חודשים זה עבר לבד והיתה שנה ללא שום בעיה.
    לאחר שנה שוב זה חזר ושוב פעם עשיתי את כל הבדיקות כפול שתיים שכללה; בדיקת שתן ,תרבית,std,זרימת שתן ואת הבדיקה שבחיים שלי יותר לא אעשה והיא הבדיקה הפולשנית.
    כמו כן שהגעתי לבדיקה הפולשנית הכל היה בסדר (שוב חלף מעצמו)אבל הרופא החליט שנעשה אז עשיתי.
    כמו כן התוצאות היו תקינות .
    לאחר שוב תקופה של כמה חודשים ללא בעיה מאז הבדיקה לאחרונה אני חש שוב שכאילו יש לי משהו "תקוע" בקצה הפין ושמתי לב שבזמן שאני מתכופף אני ממש מרגיש.
    צריבה קלה מאוד באופן מתמיד ודווקא שאני נוטל שתן אין צריבה.
    אני ממש מתוסכל
    מה יכולה להיות הבעיה???
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בקצה הפין שחוזרת

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    22/06/2017

שלום דני
    הדבר נובע לעיתים מעצבוב מוגבר בקצה הפין שלעיתים עובר עירור לפרק זמן ובמקביל לעיתים שולח תחושות מקרינות לאיזורים סמוכים. הדבר לא דורש טיפול וכפי שבא, זה גם חולף. אם הרגישות מאד קשה - ניתן לתת טיפול סימפטומתי בדמות משככי כאבים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו