תכיפות וצריבה באיזור השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכיפות וצריבה באיזור השתן
    קובי
    22/06/2017

שלום דר אני בן 35 נשוי ...יש לי למשך שבוע קצת צריבה ותכיפות יותר גבוהה לשתן עשיתי תרבית שתן ולא נמצא שום חיידק והספירה יצאה בסדר...לפני שנה בערך עשיתי בדיקה למחלות מין והכל יצא בסדר ובזמן האחרון לא עשיתי סקס אחר חוץ מאשתי שגם נבדקה איתי והכל יצא לה בסדר ....מה יכולה להיות הסיבה לצריבה וכיצד ניתן לאבחן ?תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    25/06/2017

שלום קובי
    צריבה בשתן יכולה להיות מעת לעת מסיבות שונות כולל דלקת, מעבר פירורי אבנים, שתן מרוכז וגם לאחר שפיכה. באם התרבית תקינה, הייתי ממליץ להגביר בשתיה וטיפול סימפטומתי במשככי כאבים או בסדורל לפי הצורך. באם התסמינים נמשכים לאחר כשבועיים - נדרשת בדיקת אורולוג חוזרת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכיפות וצריבה באיזור השתן..

קובי
    25/06/2017

תודה רבה דר .. זה שבוע כבר שיש לי את ההרגשה הזאת ועשיתי פעם שנייה בדיקות שתן ויצא שוב תקין... האם אתה ממליץ בשלב זה לעשות עוד בדיקה כלשהי דם או משהו אחר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    26/06/2017

שלום קובי
    אין צורך בבדיקות נוספות. יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו