חושש מעקרות בגלל חוסר גמירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש מעקרות בגלל חוסר גמירה
    אנונימי
    09/07/2017

שלום אני בן 16.5
    ולפני שנתיים הייתי מאונן ושהײַתי מרגיש שהזרע עומד לצאת, עצרתי, אף פעם לא נתתי לזרע לצאת כי פחדתי להוציא זרע כי חשבתי שזה מזיק לא כלכך הבנתי בזה(הפסקתי עם זה והיום אני מאונן רגיל ויוצא לי זרע,) אבל הבעיה היא שעשיתי את זה שנתיים!!
    ועכשיו רוב הפעמים אני מרגיש צריבה לאחר שתן באיזור התינור בקצה הפין ולפעמים באיזור מעל הפין איפה שהשלפוחית, ושאני מסתכל על השתן אני שם לב שיש שם נוזל שדומה לזרע! ויש לשתן ריח קצת חריף
    קורה לפעמים שבכלל לא שורף לי ובמקרה שלא שורף לי גם לא יוצא הנוזל שדומה לזרע
    כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת
    ,ואני מאוד מאוד בלחץ שאני עקר!!!!!!!
    אני יודע שאתה תגיד לי שאני חייב ללכת לרופא
    הייתי הולך לרופא,אבל אני סה"כ בן 16.5 ואין מצב שאני אומר להורים שייקחו אותי לרופא בגלל מצב כזה!
    האם זה פתיר מה שיש לי?
    והאם זה מסוכן שכבר הרבה זמן לא מטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    09/07/2017

שלום רב
    ההפרשה שיוצאת הינה טבעית וזבו נוזל מבלוטת הערמונית ובלוטות הזרע. בהחלט מומלץ לבצע בדיקת שתן לתרבית לשלול זיהום והדבר ניתן לביצוע אצל רופא המשפחה. דלקות בשתן הינה תופעה נפוצה ואל לך לחשוש לומר להורים שיש לך צריבה בשתן ואתה רוצה להיבדק. באם יהיה ממצאים בשתן רופא המשפחה יוכל לעזור לך ולהחליט אם יש צורך להערכה נוספת. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו