כאבים אחרי בדיקה ידנית לערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי בדיקה ידנית לערמונית
    ינון
    16/07/2017

שלום , עברתי בדיקה ידנית רקטאלית לערמונית נאמר שהיא תקינה רק שמאז יש לי כאבים בפי הטבעת ומעט דימום אך זה החלק הפחות מלחיץ , מה שאותי יותר מלחיץ זה מאז הבדיקה יש לי כל היום טיפות שקופות מהפין שיוצאות לא יודע אם זה זרע או משהו אבל זה לא מפסיק לפעמים הטיפות בקצה הפין ממש יושבות וצריך לסחוט כדי שיצאו כל טיפה שאני מנגב צצה עוד אחת אחרי כמה זמן, מה ייתכן שהרופא האורולוג עשה לי נזק? מה עליי לעשות האם מתבזבז לי זרע ככה? אני עלול להיות עקר מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    16/07/2017

שלום ינון
    אחרי בדיקה גופנית עלולים להיות מיחושים למספר שבועות שחולפים בהדרגה, המופיעים לרוב כשיש מרכיב דלקתי.
    הנוזל אינו זרע אלא נוזל מהערמונית שמתלווה לזרע המגיע לאשכיים ולכן אין סכנה להחמרה בפוריות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל השאלה אם נפגעה הערמונית וזו הסיבה

גדי
    17/07/2017

השאלה אם נפגעה הערמונית וזו הסיבה לטפטוף כל 10 דק טיפה שקופה יוצאת מה אני אחיה ככה כל החיים ? יכול להיות שהאורולוג הרס לי את הערמונית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    17/07/2017

שלום ינון
    בדיקה גופנית רקטלית לא הורסת את הערמונית, ההפרשה אמורה לפחות אך לרוב אורך פרק זמן של מספר שבועות לעם הפחת ושיפור הדרגתיים.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו