דלקות בשתן כרוני-ואיבוד הכרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות בשתן כרוני-ואיבוד הכרה
    שיר לב
    31/07/2017

בוקר טוב
    אני בת 62 מס' שנים עם בעיה של דלקות בשתן, כל סוגי האנטיביוטיקה , כולל בוריד, מס' ימים לאחר מכן חוזרת הדלקת.
    הפסקתי על דעת עצמי לקחת אנטיביוטיקה כי הבנתי שזה מיותר.
    במגביל ניסיתי לעשות בדיקת צטסקופיה שפעמיים לא עמדתי בה מעוצמת הכאב. ואף רופא לא רצה לעשות לי הבדיקה בהרדמה.
    לפני מס ימים קמתי בבוקר והרגשתי שאני לא בטוב, והחלטתי להכנס להתקלח ולהתרענן. לא זוכרת שהתעלפתי, פשוט דקות ארוכות לאחר מכן התעוררתי על הרצפה שכולי כואבת, ונלקחתי לבי"ח . ולאחר המון בדיקות הרופא אמר שאיבדתי הכרה כנראה מהדלקת בשתן. שאלתי היא האם יתכן שמאבדים הכרה מדלקת בשתן? בבקשה התיחסותך. תודה מראש וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    31/07/2017

שלום רב
    איבוד הכרה עלול לקרות מסיבות רבות כולל ירידת לחץ דם וחום גבוה עם צמרמורות שעלולות לקרות מכל זיהום כולל זיהום בדרכי השתן.
    בהחלט נדרשת תרבית שתן חוזרת וטיפול אנטיביוטי באם קיימת צמיחה ובהמשך לשקול טיפול מניעתי למשך מספר חודשים. יעוץ אורולוגי חוזר נדרש לאחר השחרור מבית החולים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו