הטלת שתן מרובה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטלת שתן מרובה בלילה
    גלי
    02/08/2017

אני בת 40 בשנה האחרונה התחלתי לסבול מדחיפות במתן שתן בעיקר בלילה. בבדיקה אצל אורוגינקולוגית נתבקשתי לעשות יומן שתייה/שתן שלאחריו אובחנתי כנראה כשלפוחית רגיזה והופניתי לבדיקת אורודינמיקה. במקביל התחלתי לקחת betmiga. אני מאד חוששת לבצע את בדיקת האורודינמיקה כיוון שהבנתי שהיא מאד כואבת אבל אני מתעוררת כל חצי שעה בלילה, לאו דווקא עם שלפוחית מלאה ואיכות השינה פשוט ירודה. זה משפיע לי על התפקוד לאורך היום. אני כבר שבועיים לוקחת את הכדור ולא מרגישה השפעה. האם מומלץ לבצע בכל זאת את בדיקת האורודינמיקה? הרי שאם זאת שלפוחית רגיזה הבנתי שאין מה לעשות והבדיקה תהיה מיותרת לגמרי.. מצד שני הכדורים כבר היו אמורים להשפיע אם זו שלפוחית רגיזה.. אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטלת שתן מרובה בלילה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    08/08/2017

שלום רב
    ה בטמיגה לרוב משפיע לאחר כחודש והתגובה האופטימלית אליו הינה בהיעדר משקאות קפאיניים דוגמת קפה, תה וקולה. הייתי ממליץ לנסות בטמיגה שבועיים נוספים בהיעדר קפאין, ורק באם אין הטבה - לבצע את האורודינמיקה שאמנם הינה בדיקה פולשנית אך לא כל כך מכאיבה בידיים אמונות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו