האם יש לי קרע פין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי קרע פין?
    חסוי
    03/08/2017

היי לפני 4 שנים חויתי איזו שהיא טראומה אישית . כאשר אוננתי קצת באגרסיביות ואיבדתי את הזקפה כמו בלון שאיבד את האוויר והיה מלווה בכאב חד קטן ממש לשניה צבע הפין הפך לסגול גם לזמן ממש קצר . שבוע הייתי בלי זקפות בכלל וגם נעלמו זקפות הבוקר כמו כן חלו קשיים בזקפה עקמת וקיצור של איזה 2-3 ס"מ בזמן זקפה . כאילו הפין ממש מתקשה להתרומם לפעמים גם מגירויים הוא מנסה להתרומם ונוטה הצידה באופן לא ברור ולא עומד . העניין שהייתי אצל 4 רופאי משפחה 3 אורולוגים התלוננתי גם על וריד באיזור ועשו לי אולטראסאונד דופלקס הייתי גם לאחר המקרה חודש אחרי אצל אורולוג שאמר מבנה הפין תקין . היום כל העניין של סקס גם פחות זורם בדמי כאילו משהו השתנה . אני כולה עוד מעט בן 22 . מה יכולה להיות הבעיה ? אני די מיואש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי קרע פין?

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    08/08/2017

שלום רב
    ככל הנראה היתה חבלה מקומית שהתרפאה עצמונית. ישנם מרכיסים שונים חיוניים בתפקוד במיני, חלקם פיזיולוגיים וחלקם פסיכולוגיים - וחרדה עלולה לפגוע בתפקוד המיני. באם ההדמיות תקינות ובדיקה של 3 אורולוגים לא הדגימה ממצאים חריגים, הייתי שוקל פניה לאיש מקצוע בתחום הפסיכולוגי-סקסולוגי שעשוי לעזור ולשפר את התסמינים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו