אשך גדול עם שני ציסטות בתוכו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשך גדול עם שני ציסטות בתוכו
    יצחק
    05/08/2017

בן 65 היסטוריה של,עברתי ניתוח שברים במפסעות לפני שנה וחצי וכבר אחרי הנחתוח האשכים היו מלאות בדם ושניהם היו נפוכים,והם חזרו למצבם הטיבעיים.לפני שמונה חוגשים היו לי כאבים במפשעה בצד שמאל והאשך פתאום התנפחה,הלכתי לכירורג שניתח אותי לראות מה קרה,והוא שלח לאורולוג כי שברים אין,האורולוג שלח לסונר אשכים,מצאו בשמאלית שהתנפחה שני ציסטות עם נוזל באשך השמאלי,האשך כואבת והתנפחה מאוד ,הלכתי לאורולוג שניתח אותי בפרוסטטה והראתי לו,הוא אמר אין מה לדאוג הכל בסדר.הענין שכואב לי ,לא נוח בכלל לשבת,היא ממש גדלה וזה מפריע לחיים,מה עושים,איך מקטינים אותה ולמה סה מסוכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    08/08/2017

שלום יצחק
    ציסטות באשכיים הינה תופעה נפוצה שנגרמת עקב הצטברות נוזל שבחלקו לעיתים נספג. לרוב אין צורך בטיפול ניתוחי אלא רק בטיפול במשככי כאבים. אם ישנם ממצאים נוספים מעבר לציסטות - יש לשקול יחד עם האורולוג המטפל צורך בטיפול ניתוחי. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בהקשר

יצחק
    08/08/2017

הבעיה העיקרית שבגלל גודל האשך קשה לי ללכת לא נוח מגביל,זה פי שתיים מאשך רגיל,האם אפשר להקטין את האשח?האורולוג אומר שזה ניתוח מסוכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    09/08/2017

שלום רב
    צריך בדיקה יסודית האם האשך מוגדל בגלל נוזל סביבו (הידרוצלה ) או עקב נגעים בתוכו. סוג הטיפול הניתוחי הוא שונה עם סיכונים אחרים. נדרשת בדיקה אורולוגית והערכת הסונר לפני החלטה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו