מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשך גדול עם שני ציסטות בתוכויצחק05/08/2017
בן 65 היסטוריה של,עברתי ניתוח שברים במפסעות לפני שנה וחצי וכבר אחרי הנחתוח האשכים היו מלאות בדם ושניהם היו נפוכים,והם חזרו למצבם הטיבעיים.לפני שמונה חוגשים היו לי כאבים במפשעה בצד שמאל והאשך פתאום התנפחה,הלכתי לכירורג שניתח אותי לראות מה קרה,והוא שלח לאורולוג כי שברים אין,האורולוג שלח לסונר אשכים,מצאו בשמאלית שהתנפחה שני ציסטות עם נוזל באשך השמאלי,האשך כואבת והתנפחה מאוד ,הלכתי לאורולוג שניתח אותי בפרוסטטה והראתי לו,הוא אמר אין מה לדאוג הכל בסדר.הענין שכואב לי ,לא נוח בכלל לשבת,היא ממש גדלה וזה מפריע לחיים,מה עושים,איך מקטינים אותה ולמה סה מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן08/08/2017שלום יצחק
ציסטות באשכיים הינה תופעה נפוצה שנגרמת עקב הצטברות נוזל שבחלקו לעיתים נספג. לרוב אין צורך בטיפול ניתוחי אלא רק בטיפול במשככי כאבים. אם ישנם ממצאים נוספים מעבר לציסטות - יש לשקול יחד עם האורולוג המטפל צורך בטיפול ניתוחי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהקשר
יצחק08/08/2017הבעיה העיקרית שבגלל גודל האשך קשה לי ללכת לא נוח מגביל,זה פי שתיים מאשך רגיל,האם אפשר להקטין את האשח?האורולוג אומר שזה ניתוח מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן09/08/2017שלום רב
צריך בדיקה יסודית האם האשך מוגדל בגלל נוזל סביבו (הידרוצלה ) או עקב נגעים בתוכו. סוג הטיפול הניתוחי הוא שונה עם סיכונים אחרים. נדרשת בדיקה אורולוגית והערכת הסונר לפני החלטה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)