מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה חוזרת במערכת השתןאנונימי06/08/2017
אני בן 17,כבר שנה וחצי שאני סובל מהבעיה הזאת
הרבה זמן צורב לי בפין באיזור מסויים, גם לאחר שתן, ולא רק, לפעמים למשל אני עושה תנועה חדה כמו לקפוץ פתאום אני מרגיש את הצריבה הזאת,ולאחר שתן זה צורב לי לכמה דקות ומפסיק,זה קורה לי מדיי יום
, לפעמים יש יום\יומיים שאני בכלל לא מרגיש את הצריבה,אבל רוב הימים אני כן מרגיש אותה,
ופעם אחת אחרי בעת שתן, יצא מין נוזל צהוב, אבל לא שקוף שילוב של צהוב עם לבן
ושהוא הוא יצא זה שרף! לא יכולתי לזוז מרוב הצריבה! לקח לצריבה חצי שעה עד שהיא נעלמה
ושהסתכלתי בתוך החור של הפין ראיתי חתיכות צהובות כאלה קטנות, משהו מאוד מוזר
אני יקבע לי תור לרופא בקרוב,אבל השאלה היא, האם יש סיכוי לעקרות או לנזק רציני בגלל ששנה וחצי לא טיפלתי בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן08/08/2017שלום רב
אתה חוזר ושואל בפורומים שונים את אותה שאלה. ואני חוזר ועונה אותה תשובה שהממצאים שאתה מתאר אינם מכוונים לבעית עקרות. אני חושש שכתיבה חוזרת ונשנית רק מגבירה את החרדה שלך ולכן בדיקה גופנית ושיחה אישית עם אורולוג יכולה להפיג את חששותיך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)