דלקת בדרכי השתן שלא מגיבה לאנטביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בדרכי השתן שלא מגיבה לאנטביוטיקה
    קארין
    15/08/2017

שלום,

יש לי דלקת בשתן כבר 4 חודשים שלא עוברת. הייתי אצל רופא משפחה, וגם אצל אורולוג, כבר לקחתי 5 סוגי אנטיביוטיקה ועשיתי 8 תרביות/בדיקות שתן. בנוסף עשיתי אולטרסאונד דרכי השתן וכליות שיצא תקין. מלבד הפעם הראשונה שאז היו צריבות +כאב, ותכיפות מתן שתן שעברו עם האנטיביוטיקה, מאז הדלקת קיימת אך ללא כאב/צריבות, אבל כן קיימת תכיפות למתן שתן ולפעמים לחץ בגב התחתון. אני לא רוצה להמשיך לנסות את כל סוגי האנטיביוטיקה, בכל זאת זה לא סוכריות...מיואשת....

אלה הממצאים :
    Escherichia coli
    100,000 CFU/ml-גדול מ
    Enterococcus faecalis (group D
    100,000 CFU/ml-גדול מ

אשמח לעזרה :(

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    16/08/2017

שלום קארין
    זיהומים בדרכי השתן הינה תופעה נפוצה. לרוב נדרש טיפול משולב של הגברה בשתיה, טיפול בחמוציות וטיפול מניעתי של אנטיביוטיקה או תכשיר אנטי-ספטי יומי או רק שעה לפני יחסים אם יש, אך זאת לאחר טיפול אנטיביוטי בן שבוע המכוון לפי רגישות החיידק. קיימות עוד המלצות לשינוי התנהגותי ולכן חיוני בדיקה ויעוץ אצל אורולוג העוסק באורולוגית נשים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו