ניתוח פיסורה ונטילת דוקסילין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פיסורה ונטילת דוקסילין
    רונן אביב
    22/08/2017

שלום, איני בטוח שאתם הכתובת ולא כירורג או פרוקטולג אבל אנסה את מזלי. לפני 12 יום עברתי ניתוח לתיקון פיסורה. הכל היה תקין והורגשה הקלה החל מהיום השלישי לאחר הניתוח.
    עקב חיידק urea plasma parvum אני ובת זוגתי מטופלים בדוקסילין.
    בערך מאז התחלת השימוש חלה החמרה. בתחילה תחושת אי נוחות וכעת זה הגיע לכאב לא נעים.
    הייתי אצל כירורג היום והוא אומר שנראה שהמקום מחלים וביום שני יש לי ביקורת בביה״ח.
    האם יש קשר בין השניים? ברשימת תופעות הלוואי מצויינת אפשרות לצריבה בפי הטבעת. האם יש מקום לדאגה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    23/08/2017

שלום רונן
    ייתכן והמיחושים קשורים לטיפול אך הייתי משלים שבוע טיפול לפחות עם שני כדורים בוקר וערב. במקביל יש צורך בהערכת המנתח שאין תופעות לוואי של אחר הניתוח. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע זה מספיק?

רונן
    23/08/2017

על אף העובדה שקיבלתי את הטיפול ל-10 ימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    24/08/2017

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו