מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה לא פתורה קשור למין או לאמ29/08/2017
היי אני בן 30 עוד חודש הייתה לי חברה בחודשיים האחרונים קיימנו יחסים היה פעם אחת שהייתי בתוכה ללא מיגון והיה ריח של דג סרוח חזק לאחר כחודש וחצי היה לי עקצוץ באיבר הלכתי לרופאה לאחר יומיים של עקצוץ נתנה לי אזניל וזריקה בתחת לאחר 12 יום חזרה לי הבעיה חזרתי ועשיתי בדיקות של הכל דם שתן תרבית לכל מחלות המין שקיימות הכל תקין אבל אני ממשיך לא להרגיש טוב יש לי כאבים מתחת לשק אשכים בקטנה בזמן עמידה כאבי שרירים במותניים לפעמים צד שמאל וימין אני לא רגוע לא שקט אין חשק לאכול כרגע מחכה לצילום אולטרסאונד שיגיע מחר הרופאה אומרת שהכל תקין אצלי אני פשוט בלחץ בסטרס מהחיים והכל בראש הכאבים ממשיכים לי ויש ימים שאין גם כאב חשוב לצייין לבת זוג היה לפני שנה דלקת בשתן ודלקת כליות ??? אני מאוד אשמח לתגובה לא מצליח לתפקד ביום יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן30/08/2017שלום רב
זיהומים העוברים בתפקוד המיני עלולים להתבטא בהפרשה מוגלתית מאיבר המין. ממצא של ריח הינו לרוב פטרת או זיהום של חיידק שנמצא במערכת העיכול ועלול לרוב אצל נשים לגרום לדלקת והטיפול שקיבלת מכסה אותו. באם הבדיקות והתרביות יצאו תקינות, עליך להגביר בשתיה. מיחושים מקומיים עלולים להימשך אפילו מספר חודשים והם דועכים בהדרגה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לנושא הקודם
m30/08/2017אחרי שתן יש כמה טיפות שקופות שיצאות
ביומיים האחרונים גם נרדמות לי הידיים בשינה ???
מה הכיוון ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן30/08/2017שלום
הירדמות הידיים בשינה אינה בהכרח קשורה ודורשת בירור מתאים. הפרשת הטיפות עלולה להימשך מספר שבועות ובם תימשך מעבר - יש צורך בבדיקה אורולוגית חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הנושא
M30/08/2017היום אני לוקח הפניה למיון לתל השומר מצידי עד מחר להיות שם העיקר שיאמרו לי מה יש לי
איזה סדר בדיקות לעשות ראשון
מחלות מין
דרכי שתן
כליות
גידולים חס ושלום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן30/08/2017לצערי איני בטוח שבמיון יוכלו לפתור לך את הבעיה אך שיהיה בהצלחה בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
M30/08/2017אתה מציע שאחכה לאורולוג מטעם כללית יש לי יום שני תור ? יחסוך לי זמן וכאבי ראש מבמיון
ואין מה לעשות עוד בדיקות דם שתן תרבית?
תשובות קיבלתי לפני שבועיים שהכל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשיחתנו
m05/09/2017הייתי אצל אוראולוג המליץ לי לקחת ציפרולוקסאצין
ככל הנראה הייתה דלקת בערמונית ובעקבות הכדורים והזריקה שקיבלתי היו לי כאבים וקצת הפרשות שקופות מהפין כרגע יש קצת הפרשות וקצת כאבים פחות מבעבר השאלה שלי האם לחכות קצת זמן או לקחת כדורים ??
מפחד שייפגע בפוריות בעתיד
וגם מפחד שהכדורים יעשו לי יותר גרוע ?
אשמח לשמוע עוד דעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן06/09/2017אם אתה מעוניין לשמוע עוד דעה, אתה מוזמן לפנות ולהיבדק. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)