מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אורופלוטמריה לא תקינהת04/09/2017
ד"ר שלום רב,
אני בן 30, ללא מחלות רקע ללא בעיות. לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש כאב באשך באופן פתאומי ללא סיבה, הרופא חשב שזה דלקת ביותרת האשך וטופלתי בדוקסילין לשבועיים, מספר ימים לאחר הטיפול התחלתי להרגיש אי נעימות/צריבה/גירוד בחלק הקדמי של השופכה, פיצול שתן בעת זרם שתן חלש וירידה בקליבר ובעוצמה של השתן ובנוסף התחלתי להרגיש שריפה לאחר שפיכת זרע באותו אזור. הלכתי לאורולוגית שחשבה שיש לי דלקת בפרוסטה, קבלתי אנטיביוטיקה אופלוקסין לשבועיים וביצעתי מספר רב של בדיקות ל-STD ותרבית והכל יצא תקין ללא שום בעיה. הכאבים באשכים עברו והבעיה היחידה הייתה אי נוחות מסויימת בקצה הפין מעין צריבה/גירוד לכל אורך היום, שתן מופחת בעוצמה וכאב קל באותו אזור לאחר שפיכה. הרופאה חשבה שיש לי דלקת כרונית של הפרוסטטה ואמרה לי שאין יותר מדי מה לעשות בגילי כי היא לא רוצה לעשות בדיקה פולשנית. ביצעתי לאחרונה בדיקה אורופלומטריה פשוטה שאני מצרף את תמונתה, ממה שקראתי יש לי זרם חלש מאוד לגילי.
כיום, אין לי יותר כאבים לאחר שפיכה ואם יש זה רק לאחר שגרמתי לגירוי של השופכה לאחר שאני נוגע בפין באזור הכואב וזה גורם לאי נוחות לשעות ארוכות ולפעמים לכל אורך היום. עדיין יש לי שתן מפוצל כאשר יש לי מעט שתן לתת, אם יש לי כמות גדולה אז הפיצול כביכול נעלם, כמו כן שיש שפיכה לפעמים אני שם לב שיש פיצול גם של הזרע כאילו יש משהו שחוסם אותו (למרות זאת אשתי נכנסה להריון בתקופה הזו אז אין לי דאגה של אי פוריות), שמתי לב שלקיחה של NSAIDS כגון איבופן 400 מ"ג מאוד מאוד עוזרת להרגיע את התחושה הלא נעימה, יש לי הרגשה שנוצרה לי דלקת בשופכה או הצרות. מה דעתך? אשמח לעצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף..
ת04/09/2017שכחתי להוסיף שבדיקת US כליות ודרכי שתן הראתה שגודל הפרוסטטה מעורך כ-25-20סמ"ק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן04/09/2017שלום רב
הפלומטריה הינה בסך הכל סבירה. טיפול במשככי כאבים בהחלט מומלץ לפי הצורך אם כי טיפול באיבופן צריך להילקח במידה כי עלול לגרום לפגיעה בתפקוד כלייתי.
באם פרופיל ההשתנה מפריע, בשיתוף עם האורולוגית שלך, ניתן לשקול טיפול בפרמיקסון שהינה תרופה צמחית המפחיתה תהליך דלקתי בערמונית ועשויה לשפר את זרם השתן. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)