קשין בין שלשולים ושריפה בפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשין בין שלשולים ושריפה בפין
    דניאל
    07/09/2017

שלום, רציתי לבקש את עזרתך אולי נתקלתה בזה ואולי אתה יודע על מה מדובר ..
    טוב אני לא יודע ל מה זה קשור אבל לפני 4 חודשים התחילו לי שלשולים ובאותו זמן גם הפין שלי התחיל לשרוף במשך שבועיים הפין הפסיק לשרוף והשלשוחין עדין לא עברו עכשיו האיבר מין שלי התחיל לשרוף עוד פעם ואני מרגיש שבאותו מקום ששורף גדל שם איזה משהו נראה איזה גולה קטנה בתוך האיבר המין באיזור של הכיפה , ההיתי אצל אורולוג הוא אמר לי שהוא לא מרגיש כלום אך הוא הביא לי הפנייה לאלטרסאונד ל רקמות רכות ו הבעיה שלי היא כזאת שאני צריך לחכות עוד איזה שבןע או שבןעים כדי שהרופא יגיד לי איזה בדיקות אני צריך לעשות כי בכל מכון אולטרסאונד שהייתי הם אומרים שהם לא עושים את הצילומים האלו ברקמות רכות.. עכשיו אני לא יודע מה לעשות שורף לי האיבר המין בפנים , ואני מרגיש איזה גולה בתול הפין אולי אתה יודע מה זה יכול ליהות ? אשמח לתשובה (בן18)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    10/09/2017

שלום דניאל
    אם לא עשית מומלץ לעשות תרבית שתן להעריך אם אין דלקת שעלולה לעבור לאחר שלשולים.
    במידה וישנם כאבים לא להסס לטפל במשככי כאבים. בלוטות ונפיחויות עלולות להופיע לאחר זיהום והן נשארות לפרק זמן של מספר חודשים ודועכות בהדרגה. באם אין החמרה - הטיפול הוא רק בתסמיני הכאב לפי הצורך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו