מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחון הידרוצלה זקפה זרערובן18/09/2017
בן 28 אובחן אצלי הידרוצלה לפני כשבוע. לדעתי יש לי את זה כבר כחודש לפחות אך שמתי לב רק לפני שבועיים ולפני שבוע אובחן אצלי לפי אולטסרסאונד הידרוצלה בכמות בינונית באשך ימין ובשמאל בכמות מינימאלית.
ביחסי מין לפני כשבוע יצא לי כמות זרע מאוד מאוד קטנה ומועטה וסמיכה כמו ג׳ל, דב שלא קרה לי אף פעם במיוחד לאחר שהיחסי מין היו לאחר תקוםה ארוכה שלא אוננתי או ביצעתי יחסי מין ואמור לצאת לי כמות גדוחה יותר ובשפריץ כי זה מה שקרה מאז ותמיד לאחר תקופה של שבוע או כמה ימים שלא שפכתי זרע אז ביחסי מין היה יוצא לי כמות גדולה ובשפריץ, בפעם האחרונה יצא לי ממש קצת שזה מוזר כי תקופה לא עשיתי את זה וסמיך מאוד כמעט ולא יצא בחדות אלא ממש לאט ובאדישות.
1)האם ההידרוצלה קשורה לכך ד״ר? האם בגלל ההידרוצלה זה ככה?
2)למה מאחורי אשך ימין איפה שהנפיחות איפה ההידרוצלה הווריד מרגיש לי מאוד גדוש ונפוח ממש מאיפה שהפין מתחיל אז מצד ימין של הפין למטה יש ווריד נפוח או מה שזה לא יהיה משו נפוח שמתחבר לביצה הנפוחה לא יודע מה זה אולי זה נוזלים גם? האם זה בגלל תרופות אין אונות כמו סיאליס ולויטרה שהייתי לוקח לא מזמן? הייתי לוקח כדור אחד 20 מ״ג כל 12 שעות במשך יומיים רצוף כל יום כדור אחד(נגיד בערב ואחרי זה בבוקר) רק פעם אחת עשיתי את זה לא למשך תקופה ארוכה או משו יכול להיות בגלל שלקחתי את התרופות הללו האשך התנפח והווריד נשאר עם מלא דם בתוכו?
3) ממה ההידרוצלה נגרמת מחבלה ביחסי מין או סתם ככה מעצמו?
4) הביצה השנייה נהייתה יותר קטנה ורכה ממש, האם זה בגלל ההידרוצלה?
5) האם הידרוצלה קשורה לזקפה חלשה? והאם הידרוצלה קשורה לאין אונות? אני מרגיש שמאז ההידרוצלה שאובחנה אצלי לפני כשבועיים הזקפה נחלשה..
6) במשחק המקדים ובהתחרמנויות לפני הסקס יש זקפה חזקה ויציבה אך ברגע שצריך לבצע חדירה הזקפה נחלשת וכמעט נעלמת לגמרי, מה הסיבה?
ד״ר נכבד ריכזתי את כל השאלות בהודעה אחת, אשמח לתשובות בהקדם האפשרי. תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן18/09/2017שלום רב, הידרוצלה נגרמת לרוב סביב חבלה מקומית קלה כולל בזמן יחסים או תהליך דלקתי שגורם להצטברות נוזל. בחלק מהמקרים הוא נספג אך באם ההידרוצלה גדול ומפריע בחיי היום-יום , יש לשקול התערבות ניתוחית. ההידרוצלה יכולה לגרום לנפיחות ותפיחות באיזור שק האשכיים.
לרוב הסטרס לא גורם לבעיות בזקפה או שפיכה, אך סטרס וחרדה הינן תופעות נפוצות להפרעה בתפקוד המיני ולעוצמת וכמות השפיכה ולמשך הזקפה.
מומלץ פעילות גופנית אירובית 3 פעמים בשבוע ותרגילי הפחתת חרדה ובאם התסמינים ממשיכים - מומלץ יעוץ ובדיקה אורולוגית. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)