צלקת והחלמה לאחר ניתוח וריקוצל תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקת והחלמה לאחר ניתוח וריקוצל תודה
    בן 23
    20/09/2017

היי אני צריך לעבור ניתוח לתיקון וריקוצל קל בצד שמאל
    אני רוצה לדעת הצלקת מעל הפין באיזור שיער הערווה
    היא צלקת עדינה כלומר פס דק לאחר החלמה שבקושי מורגש או שזה נראה כמו "פנס" עבה ומצולק ?
    ובקשר לחדר כושר מתי ניתן לחזור לפעילות גופנית רגילה ?
    הרמת משקולות כבדים פעילות אירובית ופעילות מאומצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    22/09/2017

שלום רב,
    הצלקת לרוב הינה קטנה בגובה קו התשעורת. קשה לנבא את העובי המדוייק של הצלקת. ריפוי של כל פצע בגוף אורך 6-8 שבועות ולכן בשלב זה לא מומלת פעילות של הרמת משאות כבדים אך אין מניעה מפעילות אירובית קלה עוד לפני כן. תוכל להתייעץ לגבי הפרטים המדוייקים עם הרופא המנתח. שנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי ניתוח כזה לפני 14 שנה

עמיר
    03/10/2017

אני לא רופא אבל אני יכול להעיד ממה שעברתי. אחרי מספר חודשים כמעט נעלמה ואחרי שנה שנתיים לפי מיטב זכרוני נעלמה לחלוטין . אחרי שנה הייתי מצליח עדיין לאתר את מקומה אחרי מספר מישושים! אבל אחרי שנתיים לא יכולתי לאתר את מיקומה גם אם הייתי מנסה למשש באצבעות בצורה קפדנית כי היא, תודה לאל, נעלמה לחלוטין.
    ואני עשיתי את הניתוח לפני 14 שנה. ומתאר לעצמי שהרפואה התקדמה עוד יותר ..כך שמבחינת הצלקת נראה לי שאין בכלל מה לדאוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אמיר אשמח לקבל את הטלפון שלך

חסוי 21
    03/10/2017

אשמח לשוחח איתך או לדבר בהודעות
    אם תוכל זה יעזור לי מאוד תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו