מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוסטטה בנפח גבולי כ-30 סמ"קעמיר03/10/2017
עברתי לפני 3 חודשים בדיקות אולטרה סאונד לאחר שמתחתי שרירים בחדר כושר. אני אז חשדתי שמדובר באבנים בדרכי השתן ולכן התעקשתי על הבדיקה. בתוצאות נכתב לי שהכל תקין אבל: "פרוסטטה בנפח גבולי כ-30 סמ"ק, כיס שתן במילוי חלקי".
אני בן 44.
חיפשתי באינטרנט וקראתי שגודל טבעי הוא 30-40 סמ"ק וזה תלוי גיל.
כלומר נראה שזה תקין לגמרי.
אז למה בדוח האולטרה סאונד נכתב " גודל גבולי"?!! למה לא נכתב תקין. אולי הכוונה שהגודל קרוב לגבול התחתון? אולי פרוסטטה מתוחה ומכווצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך
עמיר03/10/2017ד"ר בוריס תודה לך מכל הלב
נכנסתי עשיתי חיפוש והבנתי מתגובתך לשאלת גבר בן 43 שגודל תקין הוא 30-35 . ובתגובה אחרת אמרת שלגבר מעל גיל 50 הגודל התקין הוא 30..
סליחה אבל האם מזה אפשר להבין שעם הגיל הנפח יורד?! נראה לי הפוך, וברור שיש כאן משהו שאני לא מבין אותו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן06/10/2017שלום עמיר
הנפח נקבע על סמך מדידה והערכה של מבצע הסונר ולכן הנפח אינו תורה מסיני. בהערכה גסה נפח הערמונית הינו סביב 30-35 סמ"ק אך מה שחשוב להחלטה טיפולית אינו נפח הערמונית אלא התסמינים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)