ביופסיה חיובית של הערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביופסיה חיובית של הערמונית
    דוב פוחס
    22/10/2017

לפני כ-20 שנה אובחנה אצלי "Ankylosing spondylitis secondary to Psoriasis" שהתבטאה בכאבי מפרקים קשים. טופלתי ב"וולטורן" שהרגיע את הכאבים אך לא פתר את הדלקות ה"אוטו-הומנים".לפני כ15 שנה הציע לי הראומטולוג שלי פרו' מולד להזריק "אנברל" (זריקה שנכנסה לשימוש). הזריקה חוללה פלאים במשך 15 שנה לא היו לי כאבי מפרקים וגם הדפורמציה (בעיקר בחוליות הגב) נעצרה. לפני כ-חצי שנה לאחר דלקות חוזרות בערמונית נשלחתי לביופסיה והתגלו 2 נקודות נגועות. האורולוג שלח אותי לבדיקת "M.R.I"של הערמונית (עם פתיל רקטלי).
    בפגישה עם הראומטולוג אמר לי הפרו' שעלי להפסיק להזריק "אנברל" בגלל הבעיה בערמונית. הפסקתי להזריק, ואחרי חודש התחילו לי כאבי מפרקים בלתי נסבלים.
    האם הפסקת ההזרקה היא הכרחית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    23/10/2017

שלום דב
    כדאי להתייעץ עם הראומטולוג לגבי הסיבה להפסקה. מבחינה אורולוגית אין מניעה להמשיך ויהיה עליך להתייעץ עם האורולוג לפי תוצאות ה- MRI לגבי צורך בביופסיה מהערמונית. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו