רטיבות סמיכה במכנסים בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטיבות סמיכה במכנסים בלילה
    דוד
    30/10/2017

שלום רב.
    הנני כבן 22 ואתמול בלילה התעוררתי והיתה לי רטיבות בלבנים. היא היתה סמיכה יותר משתן אך לא סמיכה כנוזל זרע. לפני כשבוע קרה לי אותו דבר, אך מעולם לפני כן זה לא קרה לי.
    מה המשמעות הרפואית והאם עלי להיבדק?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    30/10/2017

שלום רב
    מדובר ככל הנראה מנוזל שלפוחיות הזרע ולא בזרע עצמו. זה עלול לקרות מעת לעת ואם אין הפרעות בשתן, בזקפה או בשפיכה, לא נדרש כל טיפול ועם הזמן זה חולף. באם תרצה, ניתן להיבדק אצל אורולוג שיבדוק בבדיקה גופנית שהכל תקין. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטיבות סמיכה במכנסיים

דוד
    31/10/2017

ראשית, תודה על תשובתך.
    בנוסף, האם תוכל להסביר מה ההבדל בין נוזל זרע לנוזל שלפוחיות הזרע?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    31/10/2017

שלום רב
    הזרע מגיע מהאשכיים ובדרך מצטרף נוזל משלפוחיות הזרע ומהערמונית המביא למרקם אופייני.
    לעיתים מופרש רק נוזל משלפוחיות הזרע עם מרכיב מועט של זרע וטיבו הינו שונה ועלול להיפלט ללא אורגזמה. לפרטים נוספים תוכל לקרוא ספרות בנושא. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו