אבן 5 ממ מסרבת לצאת וממשיכה להכאיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבן 5 ממ מסרבת לצאת וממשיכה להכאיב
    יוסי
    17/11/2017

שלום רב, אובחנתי עם אבן בגודל 5ממ לאחר כאבים חזקים בכליה ימין. היא כבר נמצאת בצינור השופכה והכאבים עברו באזור הכלייה העליון בגב לאזור קצת יותר תחתון. לאחר אשפוז ומתן תרופות להקלת הכאבים למשך 3 ימים שוחררתי הביתה לאחר שסירבתי לניתוח פולשני (לאחר שסירבתי הרופאים אמרו שזו החלטה טובה ושיחררו אותי כי לא רצו לבזבז עלי כסף רק עבור שהייה של שיכוך כאבים)
    סרבתי מאחר שהעברתי כבר הוצאתי עצמאית אבנים בגודל 5 ו4ממ.
    הכאב לא עוזב אותי כבר 7 ימים. בפעמים הקודמות לאחר 4 ימים של כאבים הם פסקו ולאחר כשבוע האבנים יצאו.

האם זה עדיין תהליך טבעי של כאבים ואני יכול ״לסחוב״ את הימים האלה או שעלי לעשות משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    19/11/2017

שלום יוסי
    האבנים עשויות לצאת ולעיתים הדבר אורך זמן, לציין כי גם אבנים קטנות לא תמיד יוצאות ולכן יש צורך במעקב אורולוגי הדוק לוודא כי אכן האבן תיפלט ושאינה גורמת להפרעות. באם הכאבים ממשיכים - חיוני מאד להיבדק שוב אצל אורולוג. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו