מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם קיים קטטר מיוחד לשופכה לא-רגולרית עם היצרויות?אבי24/11/2017
שלום,
בעקבות ניתוח TURP (עקב הגדלה שפירה של הערמונית), נוצרה לי "שופכה פרוסטטית לא רגולרית עם אזורים בצקתייים בולזיים, וכך גם אזור הטריגון".
בבדיקה אקראית 6 שנים לאחר מכן ניסו להחדיר לי קטטר, כשלא הצליחו, ניסו להחדיר תמחן - אך בשום פנים לא הצליחו, וגרמו לי לסבל רב.
אחד האחים טען, שייתכן והיו זקוקים לקטטר דק יותר, שלא היה בידם.
שאלתי: אני עומד לעבור ניתוח בקע - וייתכן שיזדקקו להתקנת קטטר. מה יהיה אם שוב לא יצליחו להחדיר? האם קיים קטטר מיוחד שיכול להתאים את עצמו לשופכה לא-רגולרית צרה ? ואם לא - מהי האלטרנטיבה?
בציפייה דרוכה לתשובתכם,
בתודה ובברכה,
אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן25/11/2017שלום אבי
אכן ישנם קטטרים דקים בגדלים שונים. באם הקטטרים לא נכנסים וקיימת אצירת שתן , מחדירים קטטר סופרה-פובי שהינו קטטר דרך דופן הבטן התחתונה. ניתוח TURP הינו לתקופה מוגבלת ועליך להתייעץ עם אורולוג בהתאם למידת תסמיני השתן לגבי אפשרות ל- TURP חוזר. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטטרים מיוחדים לשופכה עם היצרויות
אבי25/11/2017תודה עבור תשובתך. עזרת לי מאד.
אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן26/11/2017בשמחה. שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)