אורולוג נתן לי spasmex 30 מג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורולוג נתן לי spasmex 30 מג
    מיטל
    09/12/2017

הי לפני כחודש וחצי בערך הייתה לי דלקת בשתן בעיקבות אי קולי. אחרי תק קצרה שעברה הדלקת ב"ה נהיה לי לחץ כזה למטה ודחיפות רבה לפיפי. אורולוג נתן לי spasmex30מג. שאלתי זה לא מסוכן כלומר זה לא יכול לעצור את הפיפי לגמרי?מצד אחד אמורים להוציא את הפסולת ולעשות פיפי.ומצד שני זה קצת מרתיע אותי. אשמח לתשובה. ושנית האים זה לא פוגע בכיבה כי אני סובלת מחיידק ההליקו בקטר מידי פעם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורולוג נתן לי spasmex 30 מג

הוספת תגובה

• שלום מיטל

ד``ר בוריס פרידמן
    10/12/2017

כפי שציינתי בפורום אחר הטיפול עשוי להפחית תסמינים בצורה מדורגת אך קיים פרופיל תופעות לוואי. אין מניעה מנטילת התכשיר סביב טיפול בהליקובקטר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ראיתי פורום אחר אך

מיטל
    10/12/2017

שוב הייתי שמחה זה לא "מסוכן" שסה כביכול מפחית את ההשתנה.?? ומה ניתן לעשות ליובש בפה ובעיניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר קטןן

מיטל
    10/12/2017

לא לשתות בכלל קפאין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    10/12/2017

שלום מיטל
    התרופה לא מפחיתה את נפח ההשתנה אלא את התדירות - כמה פעמים תלכי להתרוקן.
    מומלץ הפסקת קפאין מוחלטת ל- 3 שבועות שתדעי את מצה הבסיס ואז לשיקולך לשתות בהדרגה קפאין
    שימוש במסטיק וטיפות של דמעות מלאכותיות עשויות לשפר את התסמינים.
    בכל מקרה מומלץ מאד להיבדק אצל אורולוג או הרופא שנתן לך את הטיפול לקבלת מידע נוסף. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו