כאב בקצה הפין צריך את דעתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בקצה הפין צריך את דעתך
    אלי
    16/12/2017

היי, אני בן 27, כבר כמה חודשים יש לי כאב בקצה הפין ממש ליד החור, הייתי אצל רופא עור והוא לא מצא משהו מיוחד. נתן לי משחה לאילחוש שאינה מטפלת. לא כל כך רואים משהו חיצוני, אולי אני רואה משהו לבן קטן שבקושי שמים לב אליו . מה זה יכול להיות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    17/12/2017

שלום אלי
    לרוב מדובר בתהליך דלקתי או מיקרו חבלה מקומית. מומלץ ביצוע בירור כולל שתן לתרבית ולזיהומים ממשפחת STD ובאם הבדיקה תקינה, והמשך המיחושים, יש לפנות לאורולוג לשקול ביצוע ציסטוסקופיה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחה

אלי
    17/12/2017

תודה על התשובה ד"ר,
    אני כרגע מורח בפנטן פלוס על האזור בלי שיפור 3-4 ימים, יש משהו אחר שמומלץ למרוח עד שאגיע לרופא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    17/12/2017

אם מדובר בממצא פנימי, אין טעם למשחה ותוכל להפסיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו