מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דליפת שתן קלה במעבר לישיבהעידו17/12/2017
שלום,
כבר מספר חודשים שאני סובל מדי פעם ממעט שתן (מספר טיפות או לעיתים מעט יותר מכך) במעבר מעמידה לישיבה בסמוך למתן שתן/ישיבה בשירותים.
הייתי אצל אורולוג, ביצעתי בדיקת אולטראסאונד, בדיקת שתן, בדיקת דם והכל היה תקין, הרופא רשם לי ספזמקס 30 למשך חודש, אני לא מרגיש שזה פתר את הבעיה, אולי הקטין קצת את הכמות לרמה של טיפות. מה ניתן לעשות?
ושאלה נוספת, האם ייתכן שהדבר נגרם לי מהתאפקות משמעותית שהייתה לי לפני קצת יותר מחצי שנה? אולי השרירים התכווצו מדי או משהו בסגנון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן19/12/2017שלום עידו
התופעה של דליפה קלה שנגרמת לפני שמספיקים להגיע לשרותים עלולה להיות במסגרת תסמיני השלפוחית הרגיזה - overactive bladder . בין השאר עלולה להיגרם עקב שתיה של משקאות קפאיניים דוגמת קפה, תה, קולה ורד בול לסוגיו שגורמים לתופעה ופוגעים ביעילות הטיפול בספזמקס. סיבה נוספת היא דלקות או ניתוחים קודמים באיזור. התאפקות בודדת לא אמורה לפגוע בכיס אך עקרונית מומלץ להימנע מהתאפקות ולהשתדל להתרוקן באופן יזום כל כשעתיים במהלך היום. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה לא מקרה של אי יכולת להתאפק
עידו19/12/2017ד"ר, הכוונה לא הייתה של דליפה קלה לפני הגעה לשירותים, אלא לאחריהם, כלומר בעת מעבר מעמידה לישיבה לאחר מתן שתן בשירותים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן20/12/2017שלום עידו
הספזמקס צפוי לפעול כחודש מתחילתו והשינוי הינו הדרגתי. ניתן להעלות את הספזמקס מ- 30 ל- 30+15 ובהמשך אף 30+30 בוקר וערב כדי לשפר את התסמינים, אך עם העליה הסיכון של תופעות לוואי דוגמת יובש בפה ועצירות עולה. לציין כי הטיפול הוא בנוסף ולא במקום המנעות ממשקאות קפאיניים שגורמים לתסמינים ומפריעים לתפקוד הספזמקס. באם לא תהיה הטבה - ניתן לשקול טיפול בתרופה אחרת עם האורולוג המטפל. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)