אשמח לתגובתך המקצועית בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובתך המקצועית בבקשה
    לינוי
    20/12/2017

שלום רב.
    לאחר ביקור אצל אורולוג עקב תכיפות ודחיפות במתן שתן ולחץ בבטן התחתונה למטה. לקחתי כמעט שבועיים ספזמקס30מג פעם ביום. ללא שינוי בכלל למרות שצריך לחכות חודש. אבל ממש לא היה שינוי. היום הלכתי שוב וביקשתי משהו יותר חזק נתן לי toviaz. לדעתך מה עדיף להמשיך עם הראשון או להתחיל עם השני?,ומה ההבדל בבקשה?הרופא שלי לא כזה מסביר. תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    21/12/2017

שלום לינוי
    2 התרופות נועדו להקל על תחושת תכיפות שנגרמת בגלל התכווצויות לא רצוניות של כיס השתן ולא מסיבות אחרות דוגמת שאריות שתן גדולות או דלקת בשתן ולכן יש צורך בבדיקת שתן ובסונר דרכי שתן לשלול מרכיבים אחרים. המינון של ספזמקס נע בין 15 ל- 60 סמ"ק ועליה במינון עשויה לשפר את התסמינים באופן הדרגתי אך לא להעלים אותם, אבל במקביל עלולה להחמיר תופעות לוואי דוגמת יובש בפה או עצירות. לטוביאז ישנם 2 מינונים 4 ו-8 מ"ג וגם אותם מעלים באופן הדרגתי. יש לציין כי קפאין הנמצא בקפה, תה, קולה ורד בול סותר את כ"א משתי התרופות ולכן יש להימנע ממנו במהלך הטיפול. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היה לי לפני חודשיים בערך דלקת אבל ברוך השם עברה

לינוי
    21/12/2017

ועשיתי שוב בדיקת שתן אחכ והיה תקין וגם u.s. תקין. ועדיין יש לי את הלחץ הזה כל הזמן בבטן תחתונה ותכיפות לשתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    21/12/2017

שלום רב
    יש צורך בבדיקה גופנית להערכת הממצאים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואילו בדיקות מבצעים בבקשה

לינוי
    21/12/2017

אשמח לתגובה למה הרופאים אצלנו לא נחמדים לצערי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    24/12/2017

שלום לינוי
    כמו בכל מקצוע ישנם רופאים שונים ועלייך למצוא את זה שיש לך עימו תקשורת טובה. שבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו