צריבה בקצה הפין לאחר מתן שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בקצה הפין לאחר מתן שתן
    יוני
    22/12/2017

אני בן 49.5
    לפני כעשרה חודשים הופיע לי צריבה בקצה הפין עשיתי בדיקת שתן כללית ותרבית ובדיקת תפקודי כליות ולא נמצא דלקת כמו כן האורולוג הפנה אותי לu.s בטן תחתונה ודרכי השתן והכל יצא תקין כמו כן עשיתי בדיקת שתן לציסטולוגיה ( 3 בדיקות יום אחרי יום והכל יצא תקין )הוא נתן לי כדור פרמיקסון פעמים ביום והכן במשך כתשעה חודשים הכל היה טוב
    לפני חודש שוב הופיע לי שוב התופעה של הצריבה וגם שילוב של כאב במותן צד ימין שוב עשיתי בדיקות אולטרסאנד והתוצאות היו תקינות כנ"ל גם תיפקודי כליות ובדיקות הדם והשתן הכללי והתרבית כנ"ל גם בדיקת PSA והערמונית
    הפעם האורלוג שולח אותי לCT וביקש שאני יעשה גם בדיקת ציסטוסקופיה אבחנתית
    שאלתי
    האם הבדיקה של ציסטוסקופיה הכרחית במקרה שלי ?
    אני קצת חושש ולא סגור על
    דרך אגב אין לי דם ומשהוא כזה
    אודה מאוד להתייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    24/12/2017

שלום יוני
    ה- CT נועד לשלול המצאות חול או אבנים בשתן שעלולים להתבטא בתסמינים שציינת ולא בהכרח מאובחנים בסונר או בבדיקות שתן.
    הציסטוסקופיה נועדה לשלול ממצאים לאורך השופכה וכיס השתן והיא בהתאם לתוצאות ה- CT ולפי שיקולך יחד עם האורולוג שלך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו