לא מבינה מהקורה פה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מבינה מהקורה פה
    לא מבינה מה
    25/12/2017

היי אני בת 27ויש לי שאלה לגבי כדור טוביאז ששכחתי לשאול את הרופא שלי. רשום בעלון שיש לו תופעות כמו זיהום בדרכי השתן. כאבים בעת מתן שתן. האים זה באמת נכון?ולמה נותנים אותו לתופעה של שלפוחית רגיזה אם זה פוגע ככה?ממש מתוסכלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מבינה מהקורה פה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    27/12/2017

שלום רב
    כדור הטוביאז עלול לעיתים לגרום לשאריות שתן שהינו גורם שעלול להביא לדלקת בשתן. הסיכון בכך נמוך מאד אך החברה מחויבת בדיווח. לא הייתי נמנע מטיפול בכדור עם המשך מעקב הרופא המטפל. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב והייתי שמחה לדעת

דר יקר הייתי
    28/12/2017

יש לי טיפה הטבה אחרי שלקחתי שבועיים ספזמקס ואז 3ימים כבר עברתי לטוביאז.
    הייתי רוצה את תגובתך אם מה כדאי להמשיך?יש לציין שאני עושה פיפי אני מתאמצת מעט שייצא. כנראה בגלל הכדור. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    28/12/2017

שלום רב
    כפי שציינתי בפנייתך הקודמת שיש צורך להמתין 3 שבועות לפני החלטה על המשך הטיפול. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו