דלקת בשתן בעקבות אי קולי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשתן בעקבות אי קולי
    לינוי
    26/12/2017

הי לפני כחודשיים הייתה לי דלקת בשתן בעיקבות אי קולי. אחרי תק קצרה שעברה הדלקת ב"ה (לפי תרבית שתן)נהיה לי לחץ כזה למטה ממש למטה בבטן ודחיפות רבה לפיפי. אורולוג נתן לי spasmex30מג.אני לוקחת כבר שבועיים כמעט ואין ככ השפעה.והוא אמר אם אני רוצה טוביאז . ברשותך 2 שאלות ממה זה יכול לנבוע התופעה הזו?ומתי אמורה להרגיש הטבה עם הכדור?וכמה זמן אצטרך לקחת?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשתן בעקבות אי קולי

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    27/12/2017

שלום לינוי
    הלחץ יכול להיות תגובתי לדלקת בשתן במידה והתסמינים לא היו קיימים לפני הדלקת. לרוב התסמינים דועכים לאט אך עלולים להימשך אף חצי שנה עם הטבה הדרגתית. טיפול תרופתי מיטיב גם כן הדרגתית למשך כחודש כך שיש צורך להמתין לפני החלפת טיפול. גם טיפול בטוביאז עורך זמן עד שמגיב. לציין כי 2 התרופות לא פועלות היטב בסביבת קפאין כך שיש להימנע מקפה, תה קולה, רד בול וכל מזון עם קפאין כדי לבדוק יעילות של הטיפול. לרוב באם יש הטבה ניתן ליטול 3 חודשים ובהמשך להפסיק ולעקוב. מומלץ מעקב אורולוגי בזמן זה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המדך

המשך
    28/12/2017

יש לי טיפה הטבה אחרי שלקחתי שבועיים ספזמקס ואז 3ימים כבר עברתי לטוביאז.
    הייתי רוצה את תגובתך אם מה כדאי להמשיך?יש לציין שאני עושה פיפי אני מתאמצת מעט שייצא. כנראה בגלל הכדור. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    28/12/2017

שלום לינוי
    יש צורך ב- 3 שבועות לפחות להערכת יעילות הטוביאז. לאחריה מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך הטיפול. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל לקחתי לפני הטוביאז

לינוי
    28/12/2017

במשך שבועיים את ספזמקס. בגלל זה אני שואלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    31/12/2017

שלום לינוי
    יש צורך ב- 3 שבועות לפחות להערכת יעילות הטוביאז. לאחריה מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך הטיפול. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו