קפה בלי קפאין תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפה בלי קפאין תודה
    יעל
    29/12/2017

היי
    לא יודעת אם תוכל לענות לי אך אשמח אם תפנה אותי למי שצריך. אמרו לי להמנע קצת מקפאין שאלתי היא האם קפה ללא קפאין אפשר לשתות או שזה סתם המצאה?-:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפה בלי קפאין תודה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    31/12/2017

שלום יעל
    קפאין עלול לגרום לתסמיני שלפוחית רגיזה דוגמת תכיפות, אי שליטה בשתן והשתנה לילית.
    הקפאין נמצא במשקאות ומאכלים רבים ותוכלי להיעזר בגוגל כדי לגלות אותם
    בהחלט משקאות ללא קפאין עשויים לעזור וכן הפחתת נוזלים בשעות אחה"צ. באם אין הטבה ניתן לשקול טיפול תרופתי שגם במהלכו יש להימנע מקפאין. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן סבבה אך

יעל
    31/12/2017

הבנתי שהתהליך שהופכים את הנס קפה ללא קפאין יש בזה משהו לא בריא. את מי אני יכולה לשאול?האים אתה יודע?
    (אני מנסה כמה שפחות להפחית מנס קפה פשוט . כי יש לי תכיפות לשתן ואני שותה כעיקרון בבוקר אחד ולפעמים גם אחהצ.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    01/01/2018

שלום
    באם את רוצה להימנע מקפה, תוכלי לשתות חליטות, תה צמחים או כל מקה נטול קפאין כשלב ראשון ובהמשך להוסיף קפאין ולמצוא את האיזון בין השקיקה לקפאין לתופעות הלוואי. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו