מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קפה בלי קפאין תודהיעל29/12/2017
היי
לא יודעת אם תוכל לענות לי אך אשמח אם תפנה אותי למי שצריך. אמרו לי להמנע קצת מקפאין שאלתי היא האם קפה ללא קפאין אפשר לשתות או שזה סתם המצאה?-:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן31/12/2017שלום יעל
קפאין עלול לגרום לתסמיני שלפוחית רגיזה דוגמת תכיפות, אי שליטה בשתן והשתנה לילית.
הקפאין נמצא במשקאות ומאכלים רבים ותוכלי להיעזר בגוגל כדי לגלות אותם
בהחלט משקאות ללא קפאין עשויים לעזור וכן הפחתת נוזלים בשעות אחה"צ. באם אין הטבה ניתן לשקול טיפול תרופתי שגם במהלכו יש להימנע מקפאין. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן סבבה אך
יעל31/12/2017הבנתי שהתהליך שהופכים את הנס קפה ללא קפאין יש בזה משהו לא בריא. את מי אני יכולה לשאול?האים אתה יודע?
(אני מנסה כמה שפחות להפחית מנס קפה פשוט . כי יש לי תכיפות לשתן ואני שותה כעיקרון בבוקר אחד ולפעמים גם אחהצ.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן01/01/2018שלום
באם את רוצה להימנע מקפה, תוכלי לשתות חליטות, תה צמחים או כל מקה נטול קפאין כשלב ראשון ובהמשך להוסיף קפאין ולמצוא את האיזון בין השקיקה לקפאין לתופעות הלוואי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)