אימפוטנציה קשה והרצון לשנות את זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימפוטנציה קשה והרצון לשנות את זה
    מישהו בן 30
    01/01/2018

אני בן 30 ויש לי תסמונת אספרגר ( אוטיזם בתפקוד גבוה, הפרעת תקשורת ). מזה כמעט שנה אני לא יכול לייצר זיקפה נורמלית, אולי פעם בשבועיים וגם אז זו זיקפה לא קשה. לא בבבוקר, לא באוננות, לא בפורנו, בשום דבר וגם הזיקפה נושרת מהר כל כך. כשקיימתי יחסי מין עד לפני כמעט שנה הייתה לי זיקפה תקינה וגם כשהייתי לבד בחדר. מזה שנה וחודש אני בטיפול פסיכיאטרי והפסיכיאטר העלה לי בהדרגה את מינון התרופות עד ל - 3 מילי ריספונד, 100 מילי רידזין ו40 מילי רסיטל ביום. האם זו הסיבה שאין לי זיקפה ? מה עושים ? איך אוכל לקיים יחסי מין גם באופן ספונטני ? הפסיכיאטר לא רוצה לשנות לי עדיין את מינון התרופות ולכן גם אם אקח כדורים ליצירת זיקפה זה לא יעזור ? משום מה אני חושש שלא תהייה לי יותר זיקפה עם כל טיפול שאקבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הוספה לשאלה ששאלתי עכשיו

מישהו בן 30
    01/01/2018

והפסיכיאטר וגם אבא שלי מרגיעים אותי שבסקס תהייה לי זיקפה נורמלית גם בלי שינוי תרופתי, האם זה נכון ? עדיין אני לא מאמין להם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    02/01/2018

שלום רב
    בגילך הגורם להפרעת זקפה לרוב אינו פיזיולוגי. אם אתה חש קשר ישיר בין הופעת והעלאת הטיפול התרופתי להפרעה בתפקוד המיני, הרי שזו כנראה הסיבה. מאחר ובגילך העצבוב וכלי הדם לפין שמורים, הרי בסבירות גבוהה ביותר הזקפה תישמר ותחזור לכשתפסיק/תפחית את הטיפול התרופתי. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו