דקירות ומעט הפרשה מהפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות ומעט הפרשה מהפין
    ויטלי
    14/01/2018

מזה שבוע שאני מרגיש דקירות קלות והפרשות ספורדיות מימיות..פעם אחת הייתה לבנה וכרגע רק מימיות אולי מעט דביקות אבל ממש טיפין ואפילו לא באפן מכתים את התחתונים. לא היה מגע מיני מאז בסקס לא מוגן למעט אוננות ובבדיקות std האחרונות לפנימחודשיחם לא נמצא שום חיידק. הו מקרים שכאלו בעבר בו התגלה אוראופלזמה ולאחר טיפול בדוקסילין או בציפרו נעלם. אין צריבות במתן שתן, טיפין הפרשה ורק מידי פעם יכול להיות חצי יום ללא, שתן צהוב שמרמז שאני צריך להרבות בשתיה. אולי זה בכלל מהו שקשור לתחתונים..ביגוד שאני לובש? (שומר על הגיינה מידי יום)? ייתכן שמעט ההפרשות והדקירות הם בגלל אוננות או שקצה השופכה התחכך במשהו שיצר רגישות. בחלק מהפעמים אחרי גמירה מעט כאב ולעיתים אין בכלל..אולי זה בכלל הערמונית? אורולוג שבדק אותי לפני חודשיים לא מצא צמיחה במשטח שנלקח ואמר משהו שאולי ערמונית קצת רגישה כי לא אפשרתי לו בנוחות לבצע את הבדיקה הרקטלית.
    אני די אובד עיצות ולא רוצה להיות תלוי באנטיביוטיקה כל פעם כשזה מגיע כשאפילו אין מגע מיני ואין סיכוי שאעשה ציסטוסקופיה רק מהמחשבה על מה עושים שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירות ומעט הפרשה מהפין

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    15/01/2018

שלום ויטליק
    הארועים שאתה מתאר עלולים לקרות מעת לעת ואינם בהכרח צמיחה של חיידק חדש. מומלץ לבצע תרבית לשלול המצאות חיידק. באם אין צמיחה ניתן לטפל סימפטומתית בלבד בדקירות דוגמת בסדורל (שיבצע את השתן בכתום - לא להיבהל). הגברת שתיה מומלצת למנוע שתן מרוכז וכנגד הצטברות חיידקים. ציסטוסקופיה אינה חיונית אם בדיקות השתן הינן תקינות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו