גירוי שלא עובר בקצה הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי שלא עובר בקצה הפין
    ארז
    20/01/2018

שלום דר בוריס אני חוזר אליך בשאלה כי האמת כול הרופאים שאני הולך אליהם גם אורולגים וגם רופאי עור לא נותנים לי תקווה לשיפור במצבי .
    עם אתה זוכר רשמתי לך שלפני שנתיים סבלתי מדלקת בדרכי השתן וכאב בקצה הפין קיבלתי טיפול בציפרודקס לחודש וחצי שאורלוג אחד אמר דלקת בערמונית השני אמר לא היה ולא נברא . וטופלתי בטלטרולט ופרמיקסון ולאחרונה הפסקתי . הבעיה שלי שיש לי גירוי בלתי פוסק בקצה הפין יש חודשים שזה נסבל ויש חודשים שזה משגע אותי לגמרי ממש מגרד לי. רופא עור לא רואה שום דבר אורולג שולח אותי לרופא עור
    ממש עובד עצות מה לעשות ובמה זה קשור האם שמעת על מקרה כזה ויש קשר לדלקת שהייתה לי ואיזה עוד טיפול ניתן לעשות ממש תודה וסליחה על הפירוט הארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי שלא עובר בקצה הפין

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    21/01/2018

שלום ארז
    להערכת הממצאים נדרשת בדיקה גופנית מעמיקה. אם תרצה תוכל לקבוע ולתאם מועד בזמנך החופשי. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו