מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תכיפות רבה במתן שתןפנינה23/01/2018
שלום רב
טוב שיש פורומים להתייעצות-:)
אני בחורה בת 30 שלא מקיימת יחסים באופן קבוע וגם אם כן זה אך ורק עם קונדום.
לפני חודשיים בערך הייתה לי דלקת בשתן עם תסמינים מאוד קשים טופלתי עי מקרודנטין 10ימים. הדלקת בה עברה אך תסמינים של תכיפות רבה בשתן עד היום קיימים. הרופא נתן לי בדיקת std והיום התוצאה מראה ככה UREA.PARVUM חיובי. שאלתי האים זה אחד התסמינים שנגרמים מזה??? בעצם מס שאלות ברשותך האים חייב טיפול?וממה זה נגרם?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן24/01/2018שלום פנינה
תסמיני תכיפות בשתן עלולים להישאר גם מספר שבועות לאחר זיהום. הם עלולים להיגרם גם ללא קשר לזיהום ונקראים תסמיני שלפוחית רגיזה ונגרמים בין השאר עקב מזג אויר קר (להתלבש ולהתכסות טוב) וגם עקב משקאות קפאיניים שמומלץ להימנע מהם (דוגמת קפה, תה, קולה וכו'). החיידק שציינת מועבר ביחסי מין שעלולים היו להיות בעבר. מומלץ טיפול חד-פעמי בהם באנטיביוטיקה ייעודית דוגמת דוקסילין או זטו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עובר רק ביחסים?
זהע24/01/2018והאים זה יכול לעבור ללא אנטיביוטיקה בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן24/01/2018הוא עובר ביחסים ונדרש טיפול כדי לא להדביק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך אני תמיד
אבל אני24/01/2018עם קונדום אז איך יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן24/01/2018שלום רב
מומלץ פניה ליעוץ רופא עור ומין לכל שאלה וסוגיה נוספת לאחר ביצוע בדיקה חוזרת לאישוש את נכונות התשובה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)