זרע חלש מאד ולא משפריץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרע חלש מאד ולא משפריץ
    מוטי
    07/02/2018

שלום אני גרוש בין 46 בריא ללא בעיות לאחרונה זה מספר חודשים כחצי שנה בערך שמתי לב שאין לי זרע כמו שהיה בעבר ושגם הוא יוצא ללא השפרצה בכלל דבר שמתסכל אותי מאד. ניבדקתי אצל אורולוג ולדברין בלוטת הערמונית שלי תקינה ושחוץ מיזה אין מה לעשות.השאלה שלי למה זה קורה ואיזה בדיקה וטיפול מומלץ לעשות לא ניראה הגיוני שאין הסבר לכך.תודה מוטי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרע חלש מאד ולא משפריץ

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    08/02/2018

שלום מוטי,
    נפח וכמות זרע מושפעים מהגיל אך קיימים מספר גורמים נוספים כולל ניתוחים קודמים באיזור, מחלות רקע, טיפול תרופתי קבוע, ימי ההתנזרות לפני השפיכה, כמות שתיה ונוזלים בגוף, מידת עייפות ועוד. ככל שתתאפק בין שפיכות הנפח יגדל ומומלץ לבצע פעילות גופנית אירובית כמו ריצה, שחיה אופניים וכדומה לפחות 3 פעמים בשבוע למשך 45 דקות שיכול לשפר את יכולות הגוף כולל בזמן פעילות גופנית. לגבי איכות הזרע - במידה ואין לך ילדים - ניתן לבדוק בעזרת ספירת זרע. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו