תופעה של בועות בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה של בועות בשתן
    אדם
    09/02/2018

מזה זמן רב אני רואה בועות בשתן, גם אחרי שאני שופך את המים באסלה עדיין נשארות הבועות. הלכתי לאורולוג שאמר שהתופעה די נדירה ושלח אותי לעשות בדיקת שתן, הכל יצא תקין למעט הבדיקה:UREA.PARVUM-PCR
    תוצאה Detected ובהערות רשום נשאות בבריאים.
    עם התוצאות הגעתי לאורולוג שהתיחס לתוצאה הנ״ל ואמר שאין צורך בטיפול, ולגבי הבועות אין לו מושג מאחר ולא נמצא חלבון או סוכר בשתן. ברקע, התגלתה אצלי לימפומה בדרגת ממהירות נמוכה , כרגע ללא סימפטטמים וללא טיפול, וגם הרופאה ההמטולוגית, אצלה אני מטופל, לא ידעה להשיב על בעיית הבועות,
    זה בעיקר מפריע אסתטית כי כל מי שנכנס לשירותים רואה את הבועות, אבל גם מפריע לי שאין לכך הסבר.
    נא עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה של בועות בשתן

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    11/02/2018

שלום אדם,
    תופעת בועות בשתן היא נפוצה ולא בהכרח דורשת טיפול.
    לפעמים היא קשורה לדיאטה וסוג המזון והשתיה הנצרכים כמו גם לריכוז בשתן באם השתן מרוכז מאד. אנא הגבר בשתיה ואולי להפחית בשר שמן ואוכל מטוגן, שעשוי לשפר ממצאים אלו. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו