מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חידוש של זרע באשכיםגדי17/02/2018
שלום
אני רוצה להבין משהו... יש לי חברים שאחרי ששופכים פעם אחת הם יכולים לשפוך שוב רק יום אחרי
אני בן 36
רציתי לשאול אם העובדה שאני מצליח לשפוך אפילו 4 פעמים ביום בהפרש של שעתיים זה אומר שהטסטוסטרון שלי תקין או שאין קשר לכך שקצב התחדשות הזרע אצלי מהיר? (יש לציין שאני נעזר בסיאליס יומי שמגיב טוב עקב חולשת זקפה שאף אחד לא יודע ממה נובעת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן18/02/2018שלום גדי
בשפיכות תכופות כמות תאי הזרע הולכת ופוחתת ואחוז הנוזל המלווה שמקורו משלפוחיות הזרע והערמונית עולה.
להפרעות בתפקוד המיני כולל הפרעות זקפה קיימים גורמים שונים הן פיזיולוגיים והן פסיכולוגיים. הטסטוסטרון אחראי יותר על החשק המיני - ליבידו - ואם הליבידו שמור, הדבר מצביע לרוב שהטסטוסטרון נמצא בערכים התקינים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי אם זה שאני מצליח לשפוך פעם אחרי פעם מעיד על טסט תקין
גדי18/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן18/02/2018השפיכה לא קשורה לטסטוסטרון.
אם קיים חשק מיני, אז ככל הנראה הוא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיים והאנדוקרינולוג
גדי18/02/2018טוענים שזה שהטוטאל טסטוסטרון שלי נמוך זה לא אומר כלום כי ה bio avaleble תקין ואני מרגיש שעובדים עליי בעיניים עם התאוריות שלהם .
הטוטאל שלי סביב ה 13 nmol/l הוא גרוע מאוד כמו של בן 50 פלוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)