בדיקה אצל רופא נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה אצל רופא נשים
    שיר
    20/02/2018

היי
    יש לי שאלה קצת מוזרה. הבנתי שחיידקי אי קולי יכולים גם להגיע סליחה על הבוטות בהכנסת אצבע. הייתי בביקור אצל רופא נשים והוא הכניס אצבע לנרתיק ובדק. ושעה לפני עשיתי צואה כמובן שניגבתי עם נייר ומגבון אך לא שטפתי תמקום. אני פוחדת שממצב כזה תהיה דלקת בשתן.יש אפשרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה אצל רופא נשים

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    21/02/2018

טוב עשית שלא שטפת ופעם הבאה תיעזרי רק בנייר ולא במגבון שעליו יש קוטל חיידקים והוא קוטל את החיידקים הטובים שמהווים שכבת הגנה. הסבירות לדלקת מהכנסת אצבע הוא אפסי. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה טוב עשיתי

למה
    21/02/2018

שלא שטפתי?-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו לא הבנתי

ועוד פרט
    21/02/2018

מזה שהחדיר את האצבע הרי סליחה על הבוטות פי הטבעת ממש קרוב לנרתיק . אין חשש שחיידקי איקולי איכשהו יחדרו ?כי גם ככה סליחה מכבודך הייתה לי יציאה כמה דק' לפני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    22/02/2018

שלום שיר
    הגוף יודע לטפל ברוב הזיהומים. לא כל חדירה לנרתיק גורמת לזיהום. חרדה וסטרס הינו גורם שמחליש את הגוף ולכן תרגילי יוגה ופילאטיס עוזרים בכך. לכל שאלה נוספת כדאי שתפני לאורולוג נשים שיענה לך על שאלות עתידיות נוספות שיצוצו. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו