מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה במתן שתן וסיאליסגדי10/03/2018
שלום, רציתי לדעת אני בן 35 ומשתמש בסיאליס יומי בערך פעמיים שלוש בשבוע 5 מג... ולא כל יום... ואני גם משתמש ץקופה בלוסטרל 100 מג... לפני שבוע העלאתי ל 150 מג לוסטרל והיום בבוקר בקושי הצלחתי להטיל שתן ויוצא קצת ומתקשה בהטלה ואחכ שתיתי מים ועדיין ההטלה מאוד מאוד חלשה כאילו משהו דפוק במשאבה של השתן... רציתי לשאול ממה זה ייתכן? מסהיאליס או מהלוסטרל? ועשיתי psa לפני שבוע וחצי תקין ... וגם לפני חודש בדיקה רקטאלית לערמונית ידנית תקין. זה חייב להיות או מהלוסטרל או מהיסאליס הממושך... ב 100 מג לוסטרל זה לא קרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן11/03/2018שלום גדי
סיאליס יומי נועד לשפר זרם שתן ולכן הסבירות שנגרם ממנו קטנה. לוסטרל גורם להפרעות בשתן כולל עצירת שתן. תנסה לחזור לרמת הטיפול הקבועה ואם ללא הטבה, כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל לגבי הפחתה נוספת במינון. באם המשך התסמינים כדאי להיבדק אצל אורולוג. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי 4 שנים עם 100 מג
גדי11/03/2018עם 100 מג לוסטרל 4 שנים ומעולם לא הייתה בעיה ... ייתכן ומעבר ל 150 יצר זאת אחרי שבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן11/03/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו גם אין זרע בשפיכה :/
גדי11/03/2018עכשיו לאחר סיפוק מיני אין זרע בכלל ...היה אורגזמה ללא שפיכה של כלום אני לחוץ מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שימוש של סיאליס יומי 3 פעמים
אלון11/03/20183 פעמים בשבוע למשך שנה כגןרם לשפיכה אחורית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן12/03/2018תרופות שגורמות להרחבת צינור השתן, וסיאליס ביניהם, עלולים לגרום לשפיכה אחורית
מומלץ לפנות לאורולוג להיבדק וגם לקבל תשובות לכל מגוון השאלות. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה הסיאליס יומי
גדי12/03/2018זה בכלל לא הלוסטרל,זה כנראה שימוש ממושך בסיאליס יומי של שנה שדפק לי בצורה בלתי הפיכה את שרירי הסוגר ועכשיו לא תהיה לי שפיכה רגילה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המצב הפיך?
גדי13/03/2018זה לא חוזר אני ירדתי יומיים למינון רגיל של 100מג לוסטרל... אני בכלל חושש שהסיאליס יומי 3 פעמים בשבןע כבר שנה... דפק לי את השריר של השלפוחית... ולכן השתן חלש ולכן חוויתי שלשום שפיכה ללא זרע...האם הסיאליס הרס לי את המצב לצמיתות? למה לא הוזהרתי מהאורולוג הוא אמר שאין חשש לנזק בלתי הפיך מהסיאליס....
ד``ר בוריס פרידמן14/03/2018שלום גדי
מומלץ להיבדק אצל אורולוג להערכה, המשך טיפול ומענה לכל שאלה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)