ניתוח הידרולצה קרי לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הידרולצה קרי לילה
    מארק
    13/03/2018

עברתי ניתוח להידרוצלה לפני כמעט שבועיים. החתך בשק האשכים עדיין יש הפרשות. האם זה סביר? היום קמתי בבוקר וראיתי שהיה לי קרי לילה וכל התחתון היה מלא בשפיכה לבנה. האם זה בסדר? וגם שאלה נוספת מתי אוכל לחזור לבית הספר ולנגן בכלים כמו גיטרה ותופים? וגם מה עדיף לשכב או שגם לשבת זה בסדר במהלך היום? (יש עדיין בצקת) אשמח לתשובה אני מאוד מודאג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הידרולצה קרי לילה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    14/03/2018

קרי לילה בגילך קורה ויקרה ללא קשר לניתוח. הפרשות יימשכו חודש בהם יש להימנע מפעילות גופנית והשתתפות בשיעורי התעמלות. אתה יכול לחזור לשבת ולעמוד . מומלץ שימוש בתחתון הדוק שיכול לשפר את הניקוז וספיגת הבצקת. כדאי להיבדק אצל הרופא המנתח או רופא המשפחה שיוכלו לענות לך על כל שאלה עתידית. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הידרולצה קרי לילה

מארק
    14/03/2018

טוב תודה רבה אני מאוד מודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו