מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחיצה בשביל הטלת שתן לאחר קטטר ואגירת שתןנופר17/03/2018
שלום,
אני בחורה בת 24 בריאה.
לפני כחצי שנה חוויתי אגירת שתן שנמשכה כמעט יומיים.. עד שהחלטתנו לגשת למיון, שם עשו אולטרזאונד וראו שלפוחית מפוצצת, נתנו שתי אינפוזיות לא יצא טיפה... עשו קטטר כי לא הייתה ברירה..
לאחר הקטטר אני לוחצת כדי שייצא פיפי.. כמו שלוחצים בעצירות.. לפעמים אני לא יודעת אם נגמר לי, כי אני לוחצת ואז מפסיקה ללחוץ ופתאום יוצא עוד.
יש מצב שאתם יודעים במה מדובר?
אהיה חייבת לעשות בדיקה חודרני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן18/03/2018שלום נופר
את צריעה להיבדק אצל אורולוג שעוסקה באורולוגית נשים לגבי הסיבה לאצירת השתן שלך. יש לברר ארועים קודמים בעבר, ארועי עצירות צואה, תרופות וגורמים אחרים. לעיתים כדאי גם להתייעץ עם נוירולוג לבדוק שאין הפרעה עצבית שעלולה לגרום לתופעה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיצה בשביל הטלת שתן לאחר קטטר ואגירת שתן
נופר22/03/2018היי, שלום חג שמח ושבת שלום.
הייתי בבדיקה אצל אורולוג, הוא אמר שזה די מעניין, אבל אני גם נוטלת תרופות פסיכיאטריות שיכולות לעשות את זה. הבעיה ששנים אני איתם, ממה פצאום ככה סתם? הוא אמר שכן...
הוא אמר שאנע בחורה צעירה והוא לא רוצה להעביר אותי בדיקות חודרניות.
הוא אמר גם שכנראה מהו בהרפיית מנגנון הוצאת השתן שם לקוי.. ושאני צריכה לעבוד על הרפייה גם נפשית בעת הטלת השתן.
מה דעתך?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן03/04/2018שלום נופר
אכן לחלק מהתרופות ישנה השפעה של חוסר הרפית הספינקטר (הסוגר) של כיס השתן ולחלקן יש מרכיב מצטבר עם הזמן. כל עוד את מתרוקנת ללא שאריות שתן, הרי שאין משמעות תפקודית. ישנן פיזיותרפיסטיות של רצפת האגן שניתן להיעזר בהן לתרגל הרפיה של השריר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)