מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטמיגה ותופעות לוואי ועודמזל22/03/2018
הייתי שמחה בבקשה אם תוכל לייעץ לי על בעיה קטנה:
אני בת 35 ללא לידות,
לפני כ4 חודש בערך חוויתי דלקת בשתן עם תסמינים ממש קשים. צריבה קושי בהטלת שתן.לא יכולתי לשבת , לעמוד. פעם ראשונה בחיי. טופלתי ע"י מקרודנטין כי זה היה חיידק אי קולי.
הדלקת עברה ב"ה . אך סימני תכיפות לשתן עדיין קיימים.
עשיתי מס' תרביות וכולן תקינות ב"ה.
הרופא נתן ספזמקס בהתחלה לקחתי שבועיים ולא היה כלום.
אז הוא אמר לי לעבור לטוביאז הכדור הזה עשה לי קושי בהטלת שתן עד כדי כך שהייתי צריכה ללחוץ שייצר הפיפי. ואז הוא נתן וסיקר שזה עשה לי את אותה תופעה.
עושה גם פיז' רצפת אגן. אך הרצפת אגן(לדברי הפיזיוטרפיסטית) גם בסדר ולא חלשה וגם לא השרירים. בהתחלה היה רק כיווץ.
ישנו אולי שיפור קל וזה בא ב"גלים" ישנן לפעמים 3 שעות שאין לי צורך בפיפי ולפעמים כל שעה או חצי שעה.
הרופא בביקור אחרון רשם לי בטמיגה.
2 שאלות לי אלייך:
1) ממה מצב כזה נגרם לי ככה.?
והאים כדור זה יעזור לי ואם כן אחרי כמה זמן ולכמה זמן אצטרך? והאים גם הוא עושה קושי בהטלת שתן? ופוגע בכליות או בכבד? וכתו שזה גורם בופעות לוואי לציסטיטיס. אז כאילו מה ?.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן03/04/2018שלום מזל
תסמיני התכיפות עלולים להימשך שבועות לאחר טיפול מוצלח בזיהום בדרכי השתן ונגרמים עקב השארות של גורמי דלקת של הגוף שמעוררים למנוע הישנות זיהום. במקביל ישנם גורמים נוספים שעלולים להחמיר את התופעה כולל כמות השתיה וסוג השתיה: משקאות קפאיניים דוגמת קפה, תה וקולה מחמירים את הבעיה, כמו גם משקאות מתוקים ואלכוהוליים וכן קור כולל נוזלים קרים. הייתי ממליץ ראשית להימנע למשך כשבועיים ממשקאות קפאיניים ורק באם אין הטבה, ניתן לנסות טיפול תרופתי, כי כל התרופות שציינת אינן יעילות בסביבת קפאין. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)