וריקוצלה לא ידוע אם קיים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וריקוצלה לא ידוע אם קיים.
    מארק
    12/04/2018

היי הייתי שבוע שעבר באולטרה סאונד אחרי כאב מתמשך בשק האשכים לאחר תיקון הידרולצה מימין הכאב החזק יותר היה בצד שמאל שלא עבר ניתוח. גילו לי וריקוצלה דרגה קלה. אך השבוע הלכתי לבדיקה גופנית אצל הרופא והוא בדק ואמר שאין לי וריקוצלה אז אני לא יודע על מה להסתמך על האולטרסאונד או על הבדיקה של הרופא?. יש לומר שהרופא הוא סגן מנהל המחלקה האורולוגית בבית החולים זיו בצפת. אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריקוצלה לא ידוע אם קיים.

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    12/04/2018

שלום מארק
    ואריקוצלה כמו רוב הדברים בגוף שלנו אינו קבוע אלא נתון לשינויים אפילו במהלך היממה. אין שום משמעות לואריקוצלה קל ולרוב הכאבים אינם בגלל הואריקוצלה שהוא ממצא מקרי ונפוץ מאד באוכלוסיה. מומלץ טיפול במשככי כאבים לפי הצורך ובהחמרה - מומלצת בדיקה אורולוגית חוזרת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וריקוצלה. לא ידוע אם קיים.

מארק
    12/04/2018

אוקי דוקטור. אז אם ראו באולטרה סאונד וריקוצלה אז זה אומר שרוב הסיכויים שיש?. אפילו אם בבדיקה גופנית ראו שאין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    15/04/2018

שלום מארק
    הבדיקה הגופנית אמינה להגדיר דרגה בינונית או קשה של ואריקוצלה. אם אובחן ואריקוצלה מינימלי בסונר, אין לכך לרוב כל משמעות פרקטית. ממליץ לך להיבדק בשנית אצל אורולוג ובאם עדיין לא מתרשם מואריקוצלה משמעותי, אז בהחלט ניתן למעקב בלבד. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו