מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וריקוצלה לא ידוע אם קיים.מארק12/04/2018
היי הייתי שבוע שעבר באולטרה סאונד אחרי כאב מתמשך בשק האשכים לאחר תיקון הידרולצה מימין הכאב החזק יותר היה בצד שמאל שלא עבר ניתוח. גילו לי וריקוצלה דרגה קלה. אך השבוע הלכתי לבדיקה גופנית אצל הרופא והוא בדק ואמר שאין לי וריקוצלה אז אני לא יודע על מה להסתמך על האולטרסאונד או על הבדיקה של הרופא?. יש לומר שהרופא הוא סגן מנהל המחלקה האורולוגית בבית החולים זיו בצפת. אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן12/04/2018שלום מארק
ואריקוצלה כמו רוב הדברים בגוף שלנו אינו קבוע אלא נתון לשינויים אפילו במהלך היממה. אין שום משמעות לואריקוצלה קל ולרוב הכאבים אינם בגלל הואריקוצלה שהוא ממצא מקרי ונפוץ מאד באוכלוסיה. מומלץ טיפול במשככי כאבים לפי הצורך ובהחמרה - מומלצת בדיקה אורולוגית חוזרת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקוצלה. לא ידוע אם קיים.
מארק12/04/2018אוקי דוקטור. אז אם ראו באולטרה סאונד וריקוצלה אז זה אומר שרוב הסיכויים שיש?. אפילו אם בבדיקה גופנית ראו שאין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן15/04/2018שלום מארק
הבדיקה הגופנית אמינה להגדיר דרגה בינונית או קשה של ואריקוצלה. אם אובחן ואריקוצלה מינימלי בסונר, אין לכך לרוב כל משמעות פרקטית. ממליץ לך להיבדק בשנית אצל אורולוג ובאם עדיין לא מתרשם מואריקוצלה משמעותי, אז בהחלט ניתן למעקב בלבד. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)