זקפה כל יומיים שלושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה כל יומיים שלושה
    שי
    16/04/2018

שלום אני בן 39 ואני יכול להגיע לזקפה חזקה רק אחרי בערך יומיים וחצי שלושה. מדוע זה ככה? למה אינני יכול להגיע לזרפה יום אחרי יום? הבנתי שאפ יש זקפה אז אין בעיית טזטוסטרון ושהטסטוסטרון לא משתנה אחרי שפיכה אז אם ככה מה חסר לי בגוף שמצטבר לי רק אחרי יומיים שלושה כדי לקבל זקפה? ויש לציין שעם סיאליס אני יכול להגיע יופ אחרי יום לזקפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה כל יומיים שלושה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    16/04/2018

שלום שי
    זקפה מושפעת מגורמים רבים כולל עייפות, לחץ בעבודה ובמשפחה, גיל וסטרס סביב העיסוק במספר הזקפות ביממה. לציין כי קיימות גם זקפות לילה שאנו לא תמיד ערים להם. לא חובה מבחינה גופנית שתהיה זקפה כל יום ואם קיימת זקפה לא מומלץ ליטול כדורי סיאליס בשלב זה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצה שברת עכשיו מלא הצהרות של רופאים

למה לא מומלץ?
    16/04/2018

כל הרופאים ששוחחתי עימם טוענים שאין בעיה בסיאליס יומי וסיאליס בכלל אז למה לא מומלץ? מה הנזק שצפוי? הם טוענים שאין נזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו