ניתוח הידרולצה לאחר כמעט חודשיים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הידרולצה לאחר כמעט חודשיים.
    ג`רמי
    18/04/2018

היי עברתי ניתוח להידרוצלה באשך ימין ב28 לפברואר השנה. ומאז עברו כמעט חודשיים. עדיין יש כאבים נוראיים.גם בצד ימין וגם בצד שמאל. יש עדיין בצקת. וגם היתפחו נוזלים באשך שמאל שהיה תקין לפני הניתוח. האם זה הגיוני? זה תופעות מהבצקת?
    ומתי היא אמורה לעבור? והאם הנוזלים באשך השמאלי יספגו יחד איתה? יש לציין שהנוזלים בצד שמאל התחילו כשבועיים לאחר הניתוח.
    אשמח לתשובה בהקדם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    22/04/2018

שלום ג'רמי
    לעיתים עלולה להיגרם תגובה מקוצית של בצקת ונפיחות בצד המנותח שנמשכת מספר שבועות. עקב תסמינים שציינת כולל בצד הנגדי, אנא פנה למנתח שלך לבדיקה והחלטה לגבי הטיפול. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח הידרולצה לאחר כמעט חודשיים.

ג`רמי
    22/04/2018

הייתי בבדיקה. בצד ימין גילו לי 3 מורסות. נתנו לי אנטיביוטיקה. יש לי שתי מורסות חיצוניות ואחת פנימית שאולי מצריכה ניתוח. מה עושים הניתוח כזה? ובצד שמאל גילו לי וריקוצלה דרגה קלה והתחלה של הידרולצה אבל עדיין יש סיכוי שהיא תיספג. הרופא אמר שהכאבים בצד שמאל מגעים מהדלקת והמורסות בצד ימין וכאשר היא תעבור כל הכאבים יעברו. זה הגיוני?
    אשמח לקבל תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    27/04/2018

שלום ג'רמי
    מורסות הינה הצטברות מוגלה שדורשת פתיחה כירורגית לצורך ניקוז ולצורך ריפוי של הפצע. ואריקוצלה בדרגה קלה לא מצריכה לרוב טיפול וניתן רק לעקוב. בהחלט כדאי לטפל ראשית במורסות ולעקוב לאחר ההחלמה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הידרולצה.

ג`רמי
    27/04/2018

הטיפול האנטיביוטי לא יטפל במורסות?
    והכאבים בצד שמאל מגעים מצד ימין ולא מהוריקוצלה?
    הרופא אמר לי גם שיכול להיות שהיה לי וריקוצלה מלידה ולא הרגשתי כלום האם הגיוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    28/04/2018

אנטיביוטיקה מתקשה לטפל במורסות וואריקוצלה קל עשוי להיות מזה הרבה זמן. התסמינים שלך דורשים בדיקה גופנית חוזרת ותמיד תוכל לפנות לאורולוג נוסף שיבדוק אותך אם אתה לא סומך על האורולוג שלך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו