גירוי שלא עובר כבר שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי שלא עובר כבר שנתיים
    ארז
    04/05/2018

שלום דר בוריס כבר מספר פעמיים שפניתי אליך ןעזרת לי מאוד הסבל שלי שלאחר דלקת בדרכי השתן מלפני שנתיים שהתחיל לי כאב עצום בקצה הפין וגירוים אין סופים ונשאר אי נוחות גירוים ולפעממים כאב קל אבל בעיקר אי נוחות תמידית לאחר אין ספור אורלוגים ורופאי עור לכולם אותו תשובה שלא יודעים מה יש לי פעם דלקת בערמונית פעם לא . לאחרונה פניתי לרופא משפחה ואמרתי לו שכבר לא יכול עם הסבל הזה והוא אמר בו ננסה בדיקת הרפס וזה מה שיצא האם אומר משהו לגבי התסמינים שלי Herpes IgG Type 1
    POSITIVE והסוג השני יצא שליל
    עשיתי את כול הבדיקות שנותנים בקופה למחלות מין והכול תקין.
    האם לדעתך שיכול להיות לי הרפס פנימי שלא רואים אותו מבחוץ וזה גורם לי לתסמינים כי על האבר אין שום דבר
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי שלא עובר כבר שנתיים

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    06/05/2018

שלום ארז
    אני שמח לשמוע שהכאב העצום והחש שהיה בעבר חלף וכרגע נותרו רק המיחושים. מיחושים אלו עלולים להימשך תקופה ממושכת עם עליות ומורדות לאורך הדרך. הרפס הינו נגיף שמתמקם על עצבים באיזור הגניטליה. ניתן להתייעץ עם רופא עור/רופא מומחה במחלות זיהומיות לגבי אפשרות למתן טיפול פומי (דרך הפה) אנטי-ויראלי אם כי הסבירות שהדבר יפתור את הכאבים הינו נמוך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד שלא עובר כבר שנתייפ

ארז
    06/05/2018

שלום דר בוריס תודה שחזרתה אלי . הרופא משפחה התחיל לי טיפול אנטי וראלי ל10ימים כבר לוקח 4ימים ללא שיפור הוא אמר לא ננסה לא נדע בכול מקרה אני יעשה כול מאמץ להגיע אליך לחיפה אני מתל אביב . קראתי את התגובות אליך והיה לי ברור שאתה בנאדם לפני רופא ואולי תוכל לעזור לי . תודה על התשובה המפורטת שלך כי האורלגים שאני הולך כאילו אני מטרד בשבילם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ארז

ד``ר בוריס פרידמן
    06/05/2018

אנא השלם שבועיים טיפול ולאחר מכן אשמח לפגוש אותך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו