מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עמומים עד בינוניים בבטן תחתונה בצד ימין. וכאבים רציניים באשכים בעיקר בשמאל.אביאל05/06/2018
היי יש לי כאבים בבטן התחתונה בצד ימין. והרגשת נפיחות קלה. אך לא נראית לעין במיוחד. יכול להיות שזה שריר תפוס אולי? ובאשכים יש לי כאבים חזקים מאחורה בשני הצדדים יותר בשמאל. ובין הרגל לאשך בשמאל.
באשך ימין עברתי ניתוח להידרוצלה לפני 4 חודשים. בצד שמאל גילו לאחר הניתוח הידרוצלה ווריקוצלה.
ולאחרונה גילו לי דלקת בערמונית.
מה יכול להיות הגורם לכאבים באשכים ובבטן?
יש לי תמונות מקווה שזה יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עמומים עד בינוניים בבטן תחתונה בצד ימין. וכאבים רציניים באשכים בעיקר בשמאל.
אביאל05/06/2018אלה האשכים. מאוד אדמומיים מאחור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן06/06/2018שלום אביאל
תודה על הפירוט והצילומים. כל הממצאים שתיארת עלולים לגרום לכאבים ומיחושים. איני מתרשם מהנפיחות בבטן אך תסמינים באיזור שעבר לאחרונה ניתוח דורש בירור יותר מעמיק לשלול הישנות או זיהום ולכן יש צורך בהתאם לבדיקה הגופנית לבצע בדיקות דם ושתן והדמיה של איזור האגן. הייתי ממליץ שהרופא המטפל יעריך את כל הממצאים שתיארת ובהתאם לבדיקה הגופנית, ייעזר בבדיקות הנ"ל. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים עמומים עד בינוניים בבטן תחתונה בצד ימין. וכאבים רציניים באשכים בעיקר בשמאל.
אביאל06/06/2018אוקי. אתה מניח שהכאב הוא מהדלקת?
או שמוריקוצלה והידרוצלה?
הוריקוצלה שלי בדרגה
1-2. ההידרוצל בדרגה 2 בנוני/קל.
ויכול להיות שיש הקרנה מהדלקת אל הבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן06/06/2018שלום אביאל
על מנת לענות על שאלתך יש צורך בבדיקה גופנית. מומלץ לפנות לאורולוג לבדיקה והערכה מה מקור הכאב. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים עמומים עד בינוניים בבטן תחתונה בצד ימין. וכאבים רציניים באשכים בעיקר בשמאל.
אביאל06/06/2018יש לי תור ל21 לחודש.
זה בסדר להישאר ככה עד אז. לא יקרה נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)