מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לאפידידמיס כמה שאלותשמואל06/06/2018
אני סובל כשבועיים מכאב שבא והלך באשך עם הקרנה לכיוון הבטן מימין.
הגעתי בשישי למוקד חירום שם לאחר בדיקת שתן עם ממצאים 25 ERY רופא הפנה אותי למיון ואמר שאני צריך לעשות us לאבחון. אורולוג מתמחה בדק אותי במיון אמר שכנראה יש דלקת באפידידמיס ושאקח אנטיביוטיקה ורק אחרי 10 ימים לעשות us, מכיוון שאי אפשר לראות כלום ב us כשיש דלקת.
השאלות שלי הן, האם על סמך ממצאים אלו בלבד ניתן לאבחן דלקת? האם כדאי לקחת אנטיביוטיקה בלי זיהוי וודאי של הבעיה, והאם אי אפשר באמת לעשות us כשיש דלקת? האם התסמינים שציינתי יכולים להעיד על בעיה אחרת?
במידה ואכן מדובר בדלקת, האם יש צורך בבדיקות דם לזיהוי מקור הדלקת?
תודה והמשך שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן06/06/2018שלום שמואל
חשד לאפידידימיטיס יתבטא בממצאי רגישות ועיבוי בבדיקה הגופנית שמחשידים לאבחנה זו. או אז מומלץ לקחת תרבית שתן לאבחון חיידק בשתן ורק אז להתחיל אנטיביוטיקה. כמובן בהתאם לקליניקה ולבדיקה הגופנית לפי הצורך כדאי לשלול אבחנות נוספות. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)