מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות קלה וכאבים בבטן התחתונה בצד ימין כבר במשך חודש..גיל08/06/2018
היי יש לי נפיחות קלה וכאבים בינוניים בבטן התחתונה בצד ימין... מה זה יכול להיות? האם התוספתן? יש לי את זה במשך חודש... בהתחלה הכאב היה לפעמים נעלם ולא מורגש כלל... אך לאחרונה חזר וכבר במשך 7 ימים מורגש וגם משפיע על האשך הימני....(עברתי ניתוח להידרוצלה בצד ימין אם זה קשור) אני נוטל גם משככי כאבים ואנטיביוטיקה.. זה יכול להיות הגורם לכאבים ונפיחות???
וגם אני לא עשיתי פעילות כמו הליכה במשך 4 חודשים כי זמן ההחלמה מהניתוח די ארוך.... ורק לאחרונה חזרתי לפעילות. אולי זה הגורם?
אין לי חום. יש לי קצת קושי בלהוציא צואה... אין לי בעיה באכילה אין בחילות או הקאות...
בקיצור מה זה יכול להיות....?
תודה אני מאוד מודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן10/06/2018שלום גיל
אם הממצא לא חולף לאחר חודש ואתה מודאג, אני חושב שכדאי לגשת לרופא המשפחה או לכירורג שיבדוק ויעריך סיבות וגורמים לכאבים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב.
גיל10/06/2018הלכתי לרופא כירורג הוא אמר לי ללכת לרופא משפחה... הרופאת משפחה בדקה אותי גופנית בטן וגם גב. וגם עם סטסוסקופ.. היא אמרה שאין שום דבר... והיא מניחה שזה אולי רק שריר תפוס... וזה ככה בגלל שהגוף שלי לא היה פעיל הרבה זמן.. האם יכול להיות הגיוני??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תמונה של הנפיחות בבטן ...
גיל10/06/2018מה אתה חושב... נראה כמו משהו שצריך לדאוג ממנו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
גיל10/06/2018יש מצב שזה dvt?? ואם מה זה אומר ומה אפשר לעשות?? והאם זה מסוכן??
והאם כתוצאה מחוסר הפעילות נוצרה לי וריקוצלה שיש לי באשך השמאלי??? (גולתה לאחר הניתוח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן11/06/2018שלום גיל
על סמך הצילום קשה להעריך. אם 2 רופאים בדקו אותך ולא מצאו ממצאים מחשידים זה בהחלט מעודד ופחות מדאיג. אם תרגיש כי מופיעה החמרה בממצאים, כדאי להיבדק שוב. הואריקוצלה מצד שמאל הינו ממצא אקראי נפוץ שלא קשור. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)