מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרחבת אגן כליה בצד ימין (קלה)לאון10/06/2018
היי גילו באולטרה סאונד לפני חודש הרחבת אגן כליה קלה בצד ימין מה זה אומר? והאם זה מסוכן? והאם יכול להחמיר? והאם זה משהו שיש לכולם באופן רגיל ויתקין?
והאם יש צורך לטפל בזה.. והאם זה יכול לגרום להפלות קלה באזור הכליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן10/06/2018שלום ליאון
הרחבה קלה יכול להיות ממצא שקיים זמן רב ולכן חשוב לדעת אם מדובר בהרחבה חדשה או שזו פעם ראשונה שאתה מבצי אולטרסאונד.
דבר נוסף חשוב להבין מדוע ביצעת את הסונר מלכתחילה והאם יש קליניקה נוספת
בהתאם לכך יש לשקול האם ניתן להסתפק בלחזור על סונר לאחר פרק זמן מסויים לראות שהממצא לא החמיר או שצריך להמשיך בבירור בצורת CT של הכליות. מומלץ להיבדק אצל אורולוג ובהתאם לשאר הממצאים כולל תוצאות בדיקות דם ושתן להחליט, כי הממצא בפני עצמו אינו מסוכן, אך הוא עלול להעיד על תהליך חסימתי ממקור כלשהו. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבת אגן כליה בצד ימין (קלה)
לאון10/06/2018ביצעתי את הסונר כי חשתי נפיחות קלה בבטן התחתונה בצד ימין וכאבים משתנים... אז הלכתי לבדוק בדקו אותי זה היה ב12 למאי השנה.. אמרו שאין חשד לרבנים והכל תקין כולל הרחבת אגן כליה קלה שאמרו שהיא נורמלית לחלוטין... זה אומר שיש סיכוי להחמרה?? אני נוטל אנטיביוטיקה במשך שבועיים. לוקח משככי כאבים במשך 4 חודשים. לאחר ניתוח להידרוצלה. האם הרחבת אגן כליה קיימת אצל כל אדם באופן רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי תמונה של צד ימין באזור הכילה אם זה עוזר..
לאון10/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
לאון10/06/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן11/06/2018שלום ליאון
קשה להתרשם מממצאים בתמונה. כפי שציינתי הרחבה קלה יכותה להיות מזה זמן וחשובה הדינמיקה לראות באם יש החמרה ולכן הדמיה חוזרת לאחר פרק זמן היא חיונית. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרחבת אגן כליה בצד ימין (קלה)
לאון11/06/2018אוקי... יש מצב היה לי את זה מלידה ולא ידעתי ולא הרגשתי כלום???
והאם התרופות שאני נוטל יכולות לגרום לנפיחות ולכאב??? וכאשר אני אסיים אותן הכל יעלם???
והאם הרחבת אגן כליה קלה זה משהו שיש לכולם באופן רגיל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן11/06/2018שלום לאון,
אני ממליץ שתקדיש את הזמן הרב שאתה נמצא מול המחשב על-מנת לתאם מפגש עם אורולוג בקהילה שיוכל לעבור על ההסטוריה הרפואית שלך , לבדוק אותך ולענות בצורה מושכלת ומכוונת על שלל שאלותיך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)